Τέλος στον … πόλεμο Χαριτάτου – Μπαρμπαρίγου;

Έκανε πίσω ο δημοσιογράφος στο ένα εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε από την γνωστή μαγείρισσα;

Την περασμένη Πέμπτη στις 7 Ιανουαρίου ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί η αγωγή του 1.000.000 ευρώ που είχε ασκήσει εναντίον της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ο άλλοτε συνεργάτης της Σπύρος Χαριτάτος. Τελικά στη μικρή αίθουσα του κτιρίου 4 του πρωτοδικείου δεν εμφανίστηκε καμία από τις δύο πλευρές, όπως αναφέρει η Σοφία Σπίγγου στην εφημερίδα Freddo, με αποτέλεσμα τη ματαίωση της υπόθεσης, για την επαναφορά της οποίας απαιτείται πλέον η εκ νέου κατάθεση αγωγής στην ελληνική Δικαιοσύνη. Η αγωγή είχε κατατεθεί τον Απρίλιο του 2013 και η μη εμφάνιση της πλευράς του παρουσιαστή του Alpha προκειμένου να διεξαχθεί η δίκη, βάζει ένα ενδεχόμενο τέλος στον καβγά που είχε ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε τι είχε πει ο Σπύρος Χαριτάτος για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Η κόντρα αυτή κρατάει χρόνια…
Ήταν το 2010 όταν ο ΑΝΤ1 δοκίμασε την επιλογή του infotainment και το “10 με 1 μαζί” με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να συμπληρώνει την ομάδα η οποία το πρώτο διάστημα κέρδιζε την πρωτιά στην τηλεθέαση. Μέχρι που μία μέρα δεν ξαναείδαμε στις οθόνες μας την μαγείρισσα με μυστήριο να καλύπτει αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο.

Το 2013 η Αργυρώ Μαρμπαρίγου αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά πως το διάστημα εκείνο το κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή είχε σαν αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία της τόσο που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή. Η συνέντευξη αυτή οδήγησε στην κατάθεση αγωγής από τον Σπύρο Χαριτάτο ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατηγορώντας την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για συκοφαντική δυσφήμιση και αξιώνοντας 1.000.000 ευρώ το οποίο είχε δηλώσει πως θα προσφέρει σε άπορα παιδιά. Στο δικόγραφο, ο Σπύρος Χαριτάτος υποστήριζε πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφυγε αιφνιδίως από την εκπομπή επειδή την είχαν απορρίψει ως κριτή στο ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef» με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθεί με τους ιθύνοντες του καναλιού ενώ ο δημοσιογράφος υπογράμμιζε πως την ίδια περίοδο η γνωστή μαγείρισσα είχε και ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

Δείτε όσα είχε πει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στα Καρντάσιανς για τους λόγους της τότε αποχώρησης της