Τελικά πάει «Dancing»

Το όνομά της ακουγόταν πολύ για τον τέταρτο κύκλο του «Dancing With The Stars», αλλά τελικά δεν ήταν ανάμεσα στους διαγωνιζομένους.

Απόψε θα βρεθεί τελικά στο talent show του ΑΝΤ1 για μία και μοναδική εμφάνιση που θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι εκτός από την υποκριτική τα πάει καλά και στο χορό. Έτσι στο 10ο live του DWTS τις χορευτικές της ικανότητες θα αποδείξει η Νικολέττα Καρρά που θα χορέψει ως καλεσμένη.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στη σειρά του MEGA «50 50» και συμμετέχει φέτος στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» του σταθμού της Μεσογείων θα βρεθεί καλεσμένη στο talent show του σταθμού του Αμαρουσίου. Άλλωστε η Νικολέττα Καρρά έχει πολλές φορές δηλώσει πως αγαπά το χορό με ιδιαίτερη αδυναμία στους λάτιν χορούς.
Εκτός όμως, από την ηθοποιό που θα κάνει guest εμφάνιση, τα 6 ζευγάρια διαγωνιζομένων θα χορέψουν δύο φορές.

Έτσι αρχικά οι άντρες stars θα χορέψουν Quickstep, ενώ οι γυναίκες Salsa και στη δεύτερη εμφάνισή τους όλοι θα διαγωνιστούν σε ένα team Paso Doble, όπου τα 6 ζευγάρια θα χωριστούν σε δύο ομάδες, που θα αποτελούνται από τρεις παίκτες και θα βάλουν τα δυνατά τους, για να κερδίσουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν! Κι αυτό γιατί η βαθμολογία σε αυτό το live έχει μεγάλη σημασία, καθώς όποιος από τους διαγωνιζόμενους πάρει την υψηλότερη βαθμολογία θα κερδίσει ασυλία για το επόμενο live στις 5 Ιανουαρίου κι έτσι δεν θα έχει αγωνία για το πρώτο live του καινούργιου χρόνου.

Γρηγόρης Μελάς