Ταξί: Χτυπούν όσα ΜΜΕ δεν τους αρέσουν

Βίντεο: Η πορεία των ιδιοκτητών ταξί φτάνει στον ΣΚΑΙ - Επεισόδια και καταστροφές στο κτίριο

Μεγάλη αναστάτωση, απαράδεκτες εικόνες και εγκληματικές ενέργειες από θερμοκέφαλους ιδιοκτήτες ταξί στον Πειραιά.
‘Ολα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με κατάληψη του λιμανιού στην πύλη Ε11 στην ακτή Ξαβερίου όταν πάνω από 1.000 ιδιοκτήτες ταξί δεν επέτρεπαν στα πούλμαν να βγάλουν τους τουρίστες από 5 κρουαζιερόπλοια.

Το πιο απαράδεκτο απ’ όλα ήταν οτι κάποιοι έριξαν λάδια στο δρόμο για να μην μπορέσουν να κινηθούν τα πούλμαν θέτοντας σε κίνδυνο ανθρωπινες ζωές!

Ακολούθησε πορεία στο λιμάνι και το κέντρο του Πειραιά, ώσπου συναντήθηκαν με 2 πούλμαν με τουρίστες στην οδό Τζαβέλα. Τα απέκλεισαν για κάποια ώρα με τους τουρίστες να κοιτούν έκπληκτοι όσα διαδραματίζονταν! 

Η πορεία κατέληξε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ όπου πέταξαν πέτρες και αυγά είπαν υβριστικά συνθήματα και λίγο πριν τις 11.00 αποχώρησαν. Κάποιοι έσπασαν μια κάμερα ασφαλείας. 

Εικόνες που μόνο αποτροπιασμό προκαλούν, αφού πρόκειται για ευθεία λογοκρισία εναντίον όσων ΜΜΕ δεν συμφωνούν ή ασκούν κριτική στις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί. Νοοτροπίες δηλαδή που ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει άμεσα να καταδικαστούν απ’ όλους αφού περιορίζουν την ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα των Μέσων Ενημέρωσης και των δημοσιογράφων να καταγράφουν αλλά και να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο NewsIt