Τατιάνα Στεφανίδου: Ξέσπασε σε κλάματα για την τραγωδία στην Κατερίνη

Τατιάνα Στεφανίδου

Συγκλόνισμενη όλη η Ελλάδα από τον θάνατο του μικρού κοριτσιού!

Ανείπωτη τραγωδία στην Κατερίνη. Ένα 11χρονο κοριτσάκι πέθανε μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα. Η μητέρα του νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

[dfp_ads id=236982]

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, εντόπισαν μάνα και κόρη πεσμένες στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις τους, πιθανότατα λόγω των αναθυμιάσεων. Oι γιατροί του νοσοκομείου Κατερίνης επί δυο ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το μικρό κορίτσι, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το παιδάκι έφτασε στο νοσοκομείο 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, 10 λεπτά αφού είχε διακομιστεί η μητέρα του, και οι δυο δεν είχαν σφυγμό. Το 11χρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στις 02:05 τα ξημερώματα.

Σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή Tatiana Live, γείτονες και φίλοι της οικογένειας μίλησαν για το κοριτσάκι και τη μητέρα του και πόσο δύσκολα τα έβγαζαν πέρα οικονομικά. Η Τατιάνα Στεφανίδου από την αρχή της κουβέντας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Λίγο πριν το τέλος της σύνδεσης, η παρουσιάστρια «λύγισε» και είπε: «Σας ακούω, αλλά ζορίζομαι λίγο, συγγνώμη… Είναι και η κορούλα μου κοντά σε αυτή την ηλικία και είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό το παιδάκι… Πρέπει να μεγάλωνε με πάρα πολύ αγάπη από τον μπαμπά και τη μαμά γιατί ήταν ένα πάρα πολύ χαρούμενο παιδάκι. Κρίμα, κρίμα…».