Tatiana Live: Βίντεο ντοκουμέντο! Καρέ καρέ πως ο 58χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη Δώρα πούλησε το κινητό στην Ομόνοια

Tatiana Live

Όλα όσα είπαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο αδελφός του.

Βίντεο ντοκουμέντο από την πώληση του κινητού της Δώρας Ζέμπερη παρουσιάστηκε σήμερα στην “Tatiana Live”. Ο 58χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την εφοριακό πούλησε το κινητό της σε μαγαζί της Ομόνοιας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά και ο αδελφός του, μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

[dfp_ads id=236982]

«Ένα απόγευμα, πριν 6-7 μέρες περίπου, μπορεί και παραπάνω,  ήρθε στο μαγαζί του αδελφού μου ένας άντρας που είναι σαν παππούς. Πρέπει να είναι 45-50 ετών και τον λέω παππού επειδή είχε φαλάκρα και άσπρα μαλλιά. Εκείνο το απόγευμα ήρθε μόνος του στο μαγαζί και μου ζήτησε να μου πουλήσει ένα άσπρο κινητό τηλέφωνο IPhone.

Αυτό που βρέθηκε σήμερα στο μαγαζί του αδελφού μου. Εγώ, επειδή δεν το ήθελα του είπα όχι και δεν το πήρα στην αρχή. Μόλις του είπα όχι, έφυγε. Ήταν ιδρωμένος, μούσκεμα και όπως τον είδα φοβήθηκα μήπως το είχε κλέψει από κάπου», είπε μεταξύ άλλων ο αδελφός του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο…