Tatiana Live: Θρήνος για το μελλόνυμφο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Tatiana Live

Τι λέει στην εκπομπή ο πατέρας του 21χρονου Χρήστου...

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε ο πατέρας του 21χρονου Χρήστου, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

[dfp_ads id=236982]

«Λόγια δεν έχω, τι να σας πω… Καταλαβαίνετε. Είχαν δύο χρόνια σχέση και ήρθαν οι γονείς της για να περάσουν τα Χριστούγεννα εδώ. Ο Χρήστος ήταν ένα πολύ συνειδητό παιδί. Τελείωναν φέτος τις σπουδές μαζί με τη Μαιρούλα του. Κάνανε όνειρα πολλά. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός, ήταν… τι να σας πω; Υπόδειγμα, δεν το λέω εγώ, το λέει όλος ο κόσμος. Είχαν πολλά όνειρα πάντως. Ήταν πάρα πολύ συνεσταλμένος. Ήξερε τι ήθελε, ήξερε τα πάντα.

Σπουδάζανε μαζί, γνωρίστηκαν στο ΙΕΚ που πηγαίνανε. Μόλις ήρθανε, είχαν πάει βόλτα στα Χανιά, δύο, τρεις μέρες και γυρίζανε όταν έγινε το συμβάν. Το σημείο που έγινε το τροχαίο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Έχουν γίνει 81 ατυχήματα εδώ και πέντε, έξι χρόνια, δεν ξέρω πόσα είναι. Ο δρόμος είναι μεγάλος, θέλει ένα διάζωμα απλώς στη μέση, δεν θέλει τίποτα και δεν το κάνει κανένας», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 21χρονου Χρήστου.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε στην Tatiana Live…