Tatiana Live: Οι Argo μιλούν για τον αποκλεισμό τους από την Eurovision!

«Αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν έγινε λάθος, έχει να κάνει καθαρά με την ψηφοφορία».

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησαν τρία από τα μέλη των Argo, όπου και αναφέρθηκαν στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο δεν κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Χριστίνα Λαχανά: «Αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν έγινε λάθος, έχει να κάνει καθαρά με την ψηφοφορία και αυτό δεν το προβλέπεις. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε αξιοπρεπείς πάνω στη σκηνή, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και από τη στιγμή που αυτά τα κάναμε, είμαστε πολύ περήφανοι. Δεν νιώθουμε ότι δεν νικήσαμε, κερδίσαμε ούτως η άλλως».

Κωνσταντίνος Τοπούζης: «Ήμασταν επικεντρωμένοι στο κομμάτι που αφορά στην εμφάνισή μας πάνω στη σκηνή γιατί οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και το τραγουδιστικό μέρος αφορούσε εμάς, όλα τα υπόλοιπα δεν αφορούσαν εμάς, αλλά ανθρώπους που μας πλαισιώνανε και αυτοί κανόνιζαν τι θα κάνουμε και σε ποια πλαίσια θα κινηθεί η αποστολή».

Μαρία Έλβρους: «Είναι πολύ ανθρώπινο να στεναχωρηθούμε, αλλά είναι ένας διαγωνισμός. Κάποιοι μένουν, κάποιοι αποχωρούν. Όλοι τα κατάφεραν πάνω στη σκηνή και είναι μια μοναδική εμπειρία που μόνο αυτοί που θα ανέβουν στη σκηνή θα μπορέσουν αν τη ζήσουν, οπότε αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που αποκομίσαμε από το ταξίδι μας στην Στοκχόλμη».