Tatiana Live: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 39χρονος Ανδρέας Τουρνάς!

Tatiana Live

Τι αποκαλύπτει μέσα από τη φυλακή στην Tatiana Live ο 32χρονος Βούλγαρος συγκατηγορούμενός του…

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος Ανδρέας Τουρνάς, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ληστείες. Στην Tatiana Live μίλησε, μέσα από τη φυλακή, ο 32χρονος Βούλγαρος συγκατηγορούμενός του, Hinov Pavel, ο οποίος εξήγησε πως ο Ανδρέας δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαστε φίλοι. Θα ήθελα να πω ότι ο Τουρνάς δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, σπείρα και τέτοια που κατηγορείται και σε αυτή τη ληστεία δεν ήξερε κάτι, δεν εμπλέκεται, τον έμπλεξα εγώ όπως το είπε αυτός δηλαδή, όπως τα είπε ακριβώς και δηλαδή κατηγορείται αυτός και ο Καραμπατσάκης ο Λευτέρης από μία κατάθεση της πρώην της “δικιάς” μου, η οποία παίρνει ψυχοφάρμακα, έχει περάσει από Δαφνί κτλ… Και έχει κατηγορήσει δύο άτομα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση.

Όχι, δεν είχε έρθει ποτέ μαζί μας ο Αντρέας σε ληστεία. Είναι ακριβώς αυτό που είπε στην τηλεόραση. Ότι δεν ήξερε κάτι, τον πήρα εγώ τηλέφωνο, του είπα πάρε το μηχανάκι και του λέω “θα έρθεις να με πάρεις από εκεί”. Αυτό το πράγμα. Ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση. Είναι οικογενειάρχης, ούτε σε σπείρα, ούτε τσιλιαδόρος. Αυτά είναι της αστυνομίας και της κατάθεσης της (…). Η κοπέλα παίρνει ψυχοφάρμακα, έχει περάσει από το Δαφνί», είπε μεταξύ άλλων στην Tatiana Live.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά όλα όσα είπε στην Tatiana Live…