Tatiana Live: Δύσκολη η πρεμιέρα, «λύγισε» η Τατιάνα Στεφανίδου από τον χαμό του Λάμπρου Χαβέλα

Τατιάνα Στεφανίδου

Τα συγκινητικά λόγια για το χαμό του συνεργάτη της.

Πρεμιέρα έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Δευτέρας στο Epsilon με το Tatiana Live. Η παρουσιάστρια, δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της για το χαμό του συνεργάτη της, του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής σε τροχαίο.

[dfp_ads id=236982]

«Καλωσήρθατε όλοι στην πρώτη μας εκπομπή, στην πρεμιέρα. Είμαστε εδώ. Προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί, όπως πάντα. Έτσι δεν είμαστε εμείς; Όπως είμαστε πάντα εδώ για τα δύσκολα. Είναι για εμάς μια πολύ διαφορετική πρεμιέρα. Συνήθως εδώ ως δημοσιογράφοι έχουμε χειριστεί την απώλεια και τα έντονα συναισθήματα που αυτή προκαλεί. Πολλά τροχαία, δύσκολες ιστορίες, εγκλήματα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο ωστόσο, να διαχειριστούμε τη δική μας απώλεια. Πολύ πιο δύσκολο. Αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Είμαστε εδώ, είναι η πρώτη μας εκπομπή, θα τα καταφέρουμε.

Έχουμε όλοι εδώ μαζέψει τις δυνάμεις μας χωρίς τον Λάμπρο μας σήμερα, ο οποίος χθες το πρωί είχε ένα τροχαίο και τον χάσαμε. Ο Λάμπρος μας, ο Λάμπρος Χαβέλας ήταν το αστέρι μας, ήταν το καμάρι μας. Ήταν το καλύτερο ζωντανό της ελληνικής τηλεόρασης, έτσι τον αποκαλούσα. Ήταν το πιο λαμπερό χαμόγελο της εκπομπής. Μπαίναμε μέσα στο γραφείο. Εγώ προσωπικά και έψαχνα τα μάτια του, το χαμόγελο του για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας. Σήμερα δεν είναι κοντά μας, αλλά είμαι σίγουρη ότι μας παρακολουθεί από εκεί ψηλά.

Συνήθως έστριβα το βλέμμα μου εκεί κάπου και τον έψαχνα. Το μπλε του το σακάκι, το τεράστιο χαμόγελο του, ήταν πάντα εδώ, συνήθως μερικές σταγόνες ιδρώτα έτρεχαν εδώ πριν παρουσιάσει το θέμα του, γιατί παρόλο που ήταν ο καλύτερος, είχε πάντα ένα άγχος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρετώντας τον Λάμπρο Χαβέλα δημόσια εκ μέρους όλης της ομάδας της εκπομπής.