Tatiana Live: 47χρονος ξεψύχησε αβοήθητος σε τουαλέτα νοσοκομείου στη Μυτιλήνη! Τι απαντά η διοίκηση

Tatiana Live

Δείτε περισσότερα…

Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί ο θάνατος ενός άντρα που ξεψύχησε αβοήθητος στην τουαλέτα του νοσοκομείου της Μυτιλήνης. Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησαν ο πατέρας και η αδερφή του 47χρονου, αλλά και ο διευθυντής της ΜΕΘ.

[dfp_ads id=236982]

«Του κάνανε καρδιογράφημα, αυτός που το έκανε ο πιτσιρικάς ήταν βοηθός ορθοπεδικού. Ο αδερφός μου διεγνώσθη με ισχαιμικό επεισόδιο, καρδιακό επεισόδιο δεν μας ενημέρωσε κανείς γι’ αυτό, το άκουσα από τον γιατρό την ώρα που το βρήκαν πεθαμένο. Δεν μας ενημέρωσε κανείς. Είναι καθαρή αμέλεια των παιδιών», είπε η αδερφή του 47χρονου.

«Εκεί του βγάλανε ένα καρδιογράφημα και δύο πλάκες μία μπροστά και μία πίσω. Του είπανε δεν σου βρήκαμε τίποτα, έχεις ένα ψιλό πρόβλημα, θα σε ανεβάσουμε επάνω. Έπρεπε το παιδί να το έχουν στην εντατική να έχουν δίπλα του μηχάνημα. Πέρασε ένας καρδιολόγος και είπε “τι έχεις εσύ; Αν πονέσεις πολύ να φωνάξεις την αδερφή να σου κάνουμε ένα καρδιογράφημα”, αυτό ήταν όλο», είπε ο πατέρας του.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ευθύμης Ζιώγας δήλωσε: «Υπάρχουν κάποια ερωτήματα τα οποία τίθενται το αν θα έπρεπε να ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση ή όχι αλλά αυτά θα τα δούμε ελέγχοντας όλα τα στοιχεία. Όντως αν είχε μπει ενδεχομένως να ήταν τώρα ζωντανός, αλλά αυτό θα το δούμε. Θα δούμε τι έχουν να μας πουν οι καρδιολόγοι, θα δούμε και κάποια επιστημονικά κριτήρια τα οποία διέπουν την εισαγωγή ή τη μη εισαγωγή σε μια στεφανιαία μονάδα για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα αν αυτός ο άνθρωπος έτυχε της θεραπείας που έπρεπε ή όχι».