Ταινίες για όλη την οικογένεια απόψε στην TV

Διαβάστε περισσότερα...

Στο MEGA, στις 21:15 αρχίζει η ξένη ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει τώρα» με τους Τζον Τραβόλτα, Κίρστι ‘Αλεϊ, Τζορτζ Σίγκαλ, Ολυμπία Δουκάκης, Λιζέτ ‘Αντονι.
Η αγαπημένη οικογένεια του Τζέιμς και της Μόλι επιστρέφει και κατά τα φαινόμενα ευημερεί… Ο Τζέιμς εργάζεται πλέον σαν ιδιωτικός πιλότος για την Σαμάνθα Ντιμπόν, Πρόεδρο μια μεγάλης φίρμας καλλυντικών και πετάει σ’ όλο τον κόσμο. Αντίθετα, η Μόλι αντιμετωπίζει πολλούς μπελάδες! Πέρα από τα γνωστά «βασανιστήρια» που επιβάλλει ο ρόλος της μαμάς, είναι υποχρεωμένη να παριστάνει το… ξωτικό, δίπλα σ’ έναν υποτιθέμενο ‘Αη Βασίλη, στο πολυκατάστημα που εργάζεται. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Τζέιμς και η Σαμάνθα της δίνουν να φυλάει στο σπίτι δύο σκυλάκια με… αταίριαστες προσωπικότητες! Ο Ροκς, ένα γλυκύτατο αδέσποτο που περιμάζεψε ο Τζέιμς και η Δάφνη, και η κακομαθημένη σκυλίτσα της Σαμάνθα, προκαλούν γι αυτά τα Χριστούγεννα, τους πιό κωμικούς σκυλομπελάδες…
Ο Ντάνι ντε Βίτο και η Ντάιαν Κίτον, δανείζουν τις φωνές τους, στους δυο αξιολάτρευτους σκύλους, οι σκέψεις των οποίων αποδεικνύονται σοφότερες των ανθρώπων, καθώς παρακολουθούν τις παράλογες αντιδράσεις τους και κριτικάρουν κωμικά τη συμπεριφορά των μελών της οικογένειας!

Ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει για τις 21:00 την ταινία κινουμένων σχεδίων » KUNG FU PANDA».

Ο Πο είναι το πιο τεμπέλικο αλλά ονειροπόλο Πάντα της Κίνας. Και ενώ οι προσδοκίες γύρω απ αυτόν περιορίζονται στη συνέχιση της οικογενειακής επιχείρησης «Νουντλς», αυτός έχει πιο μεγαλεπήβολα σχέδια για τον εαυτό του. Η ευκαιρία να τα υλοποιήσει έρχεται όταν μια λεοπάρδαλη, θανάσιμος εχθρός της κοινότητας, επιστρέφει με εκδικητικές διαθέσεις. Η μοίρα επιλέγει τον Πο να γίνει ο επίλεκτος «Κουνγκ Φου», υπερασπιστής της πόλης! Ο μεγάλος δάσκαλος του Κουνγκ Φου, Σίφου, που προόριζε τους μαθητές του γι αυτή τη θέση, αναλαμβάνει με βαριά καρδιά το δύσκολο έργο της εκπαίδευσης του λαίμαργου Πο, αλλά η ομάδα του Σίφου του δείχνει πως είναι ο πλέον ακατάλληλος για να αντιμετωπίσει τον ανίκητο εχθρό.

Ακολουθεί στις 23:00 το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ+ με τον Θέμο Αναστασιάδη

Στον Alpha, στις 21:00 αρχίζει η ξένη ταινία «Έρωτας κατά λάθος» με τους Ναστάζια Κίνσκι, Τίμοθι Ντάλτον, Κέβιν Ζέγκερς, Μπίλι Κέι.
Ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι στο νησί Μπαλμπόα θα νοικιαστεί κατά λάθος σε δύο διαφορετικές μονογονεϊκές οικογένειες, της Τζούλια Γουάιλαντ και του Ματ Φάραχερ. Η ατυχία είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν είχαν ήδη προλάβει να τσακωθούν στη διαδρομή μέσα από τα αυτοκίνητά τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι θα ξανασυναντηθούν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τώρα η οικογένεια της αυστηρής Τζούλια με τα δύο παιδιά της πρέπει να βρει ένα τρόπο να συνυπάρξει με την οικογένεια του ζωηρού Ματ, ενώ και οι δύο πρέπει να βρουν έναν τρόπο να μη δείξουν ο ένας στον άλλο τα πραγματικά συναισθήματα, που αρχίζουν να βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια…

Στο Star, στις 21:00 ξεκινάει «ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ». Η ταινία κινουμένων σχεδίων προβάλλεται μεταγλωτισμένη.
Βέβαια όλοι γνωρίζουμε πως ο Άγιος Βασίλης της Πρωτοχρονιάς είναι ένας μύθος. Ή μήπως όχι; Πάντως ο μικρός Μπίλι, που επιθυμεί πολύ να πιστεύει στην ύπαρξη του καλοκάγαθου παπούλη με τα άσπρα γένια, δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γονείς του, που του επαναλαμβάνουν συνεχώς πως ο Άγιος Βασίλης, το έλκηθρο, οι τάρανδοι και το σπίτι του στον Βόρειο Πόλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αθώο παραμύθι.
Παρόλα αυτά, την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Μπίλι δεν δέχεται την επίσκεψη του έλκηθρου και των ταράνδων, αλλά ενός… τεράστιου ατμοκίνητου τρένου. Προορισμός: το σπίτι του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο! Παρέα με άλλους συνομήλικούς του ο Μπίλι θα ζήσει το πιο απίθανο ταξίδι της ζωής του. Θα διασχίσουν βουνά, τοπία κατάλευκα από το χιόνι, πανύψηλες γέφυρες και θα απολαύσουν υπέροχη ζεστή σοκολάτα. Ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία, ένα ταξίδι που θα μετατρέψει τις αμφιβολίες του Μπίλι σε πίστη, ένα ταξίδι που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του…

Στις 22:00 στο ΣΚΑΪ Οι «Γλυκές Αλχημείες» και ο Στέλιος Παρλιάρος, προτείνουν μια εύκολη συνταγή για τον κλασικό χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο κορμό και στη συνέχεια, το τραπέζι μυρίζει Ελλάδα και χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά.
Αλλάζει μαγικά το γαλακτομπούρεκο και ο μπακλαβάς, τα αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά των Ελλήνων.

Την ίδια ώρα, στις 22:00 δηλαδή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος λέει «Στην υγεια μας» από τη συχνότητα της ΝΕΤ, με νέο κύκλο εκπομπών.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο πρόγραμμα ξεπέρασε ακόμα και το 53% στην τηλεθέαση;