Ταινίες για μικρούς και μεγάλους απόψε στην TV

Δείτε τι θα δείτε απόψε στην TV

Στις 21:15 αρχίζει στο MEGA η ταινία φαντασίας «Πήτερ Παν» με τους Τζέισον ‘Αϊζακς, Τζέρεμι Σάμπτερ, Ολίβια Γουίλιαμς, Λιν Ρέντγκρεϊβ.
Ο θρύλος που νομίζατε ότι γνωρίζετε, γίνεται μια περιπέτεια που δεν είχατε φανταστεί ποτέ!
Φανταστείτε έναν κόσμο που δεν έχετε ξαναδεί, όπου κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μεγαλώσει. Αυτός είναι ο κόσμος του Πήτερ Παν και της χώρας του Ποτέ, με τις νεράϊδες, τη μαγική αστερόσκονη, τις δραματικές ξιφομαχίες, τις συναρπαστικές πτήσεις και… τη μυστική δύναμη ενός κρυμμένου φιλιού.

Αμέσως μετά, στις 23:40 ακολουθεί η ταινία ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ FREEDOMLAND με τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζουλιάν Μουρ, ‘Εντι Φάλκο, Γουίλιαμ Φορσάιθ.
Μια ταραγμένη γυναίκα, η Μπρέντα Μάρτιν, καταφθάνει τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου λέει στους αστυνομικούς ότι ξέφυγε από βέβαιο βιασμό, αλλά ότι απήγαγαν τον γιό της. Ο ντέτεκτιβ Λορέντζο αναλαμβάνει την υπόθεση, όμως η πίεση που ασκείται πάνω του είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς ο κύριος ύποπτος είναι αφρο-αμερικάνος, όπως και ο ίδιος. Αυτό προκαλεί πολλές αντιδράσεις από την αφρο-αμερικάνικη κοινότητα και όχι μόνο. ‘Ομως, η Μπρέντα δεν έχει πει όλη την αλήθεια…

O ANT1 στις 21:00 έχει επιλέξει για τους τηλεθεατές μια ταινία κινουμένων σχεδίων. Το «ΣΡΕΚ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»…

Σρεκ είναι πλέον ένας υποδειγματικός και αγαπητός οικογενειάρχη, που όμως έχει αρχίσει να βαριέται τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι, νοσταλγεί τις εποχές που δεν είχε τίποτα άλλο παρά μόνο το βάλτο του και τον τρόμο στα βλέμματα όσων των αντίκριζαν. Με αυτές τις σκέψεις χωρίς να το καταλάβει, κάνει μια συμφωνία με τον απατεώνα Ραμπελστίλσκιν που τον εξαπατά και με μάγια τον μεταφέρει σε μια άλλη εκδοχή του βασιλείου του Πέρα Πέρα. Σε αυτήν, ο Ραμπελστίλσκιν είναι βασιλιάς, τα τέρατα είναι υπό διωγμό, ενώ ακόμα και η αγάπη της ζωής του, η Φιόνα, δεν τον αναγνωρίζει. Ο Σρεκ έχει 24 ώρες για να λύσει τα μάγια, να ξανακερδίσει τους φίλους του και την πολυαγαπημένη του οικογένεια και να σώσει το βασίλειο από τον σατανικό Ραμπελστίλσκιν και τις πανούργες μάγισσές του!

Ταινία κινουμένων σχεδίων προτείνει και το Star για τις 21:00. «BARBIE: ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» , μια ταινία του 2011 που θα προβληθεί μεταγλωτισμένη.

Όταν μια χιονοθύελλα χαλάει τα σχέδιά τους για μαγευτικές διακοπές στη Νέα Υόρκη, η Μπάρμπι μαζί με τις αδελφές της Σκίπερ, Στέισι και Τσέλσι, καταλήγουν στη μικρή πόλη Τενενμπάουμ. Εκεί, βρίσκουν νέους φίλους και ζουν υπέροχες περιπέτειες. Για να τους ευχαριστήσουν για το γλυκό καλωσόρισμα και την καταπληκτική φιλοξενία, οι πολυτάλαντες αδελφές οργανώνουν ένα μουσικοχορευτικό σόου για ολόκληρη την πόλη. Τελικά καταλαβαίνουν ότι αυτό που πραγματικά κάνει τα Χριστούγεννα μαγικά είναι η χαρά του να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς!

Στις 22:40 ακολουθεί στο Star η ταινία «Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ» με τους Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον, Ρούπερτ Γκριντ, Μάγκι Σμιθ, Ρίτσαρντ Χάρις.
Την ημέρα των 11ων γενεθλίων του, ο Χάρι Πότερ, ένα συνεσταλμένο ορφανό παιδί, που ζει με τον άκαρδο θείο του και τη δεσποτική θεία του, δέχεται την επίσκεψη του Χάγκριντ, ενός καλόκαρδου… γίγαντα, που τον πληροφορεί πως στην πραγματικότητα οι γονείς του ήταν πανίσχυροι μάγοι! Έτσι ο Χάρι γίνεται δεκτός στους κόλπους του Χόγκουορτς, μιας σχολής εκπαίδευσης μάγων, που βρίσκεται κάπου στα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Εκεί θα αποκτήσει καινούριους φίλους, θα μάθει να χειρίζεται τις υπερφυσικές δυνάμεις του με τόλμη αλλά και σύνεση ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο, σχετικά με το θάνατο των γονιών του.

Για τους πιο μεγάλους, ο ΣΚΑΪ στις 22:00 έχει «Γλυκές Αλχημείες». Ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει διάφορα αγαπημένα, πολύ ή λιγότερο γνωστά, γλυκά, κάνει οικονομικές επιλογές, εισάγει νέες ιδέες και παραλλαγές, αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά απομυθοποιώντας τη δυσκολία παρασκευής και, μας δείχνει πώς με λίγη προσοχή και κέφι κάθε γλυκό πετυχαίνει. Τα γλυκά δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία αλλά ένα γλυκό ταξίδι αγάπης…

Στον Alpha, στις 21:00 έρχονται οι «Ντιουκς» με τους Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζόνι Νόξβιλ, Τζέσικα Σίμπσον, Μπαρτ Ρέινολντς.
Ο Μπο και ο Λιουκ είναι δύο ζωηρά ξαδέλφια από την κομητεία του Χάζαρντ. Μαζί με την εξίσου ζωηρή ξαδέλφη τους Ντέζη – το πιο όμορφο κορίτσι της πολιτείας με τα πιο καυτά σορτς – βοηθούν τον θείο τους Τζέσε στη μάλλον παράνομη επιχείρησή του παρασκευής ποτών. Λάτρεις της καλοπέρασης, της ταχύτητας αλλά και των καβγάδων, τα δύο ξαδέλφια οργώνουν την κομητεία με το αγαπημένο ρετρό πορτοκαλί όχημά τους, που του έχουν δώσει το όνομα «Τζένεραλ Λι». Όμως, η ανέμελη ζωή τους απειλείται από τον αυστηρό σερίφη του Χάζαρντ, που έχει πολλούς λόγους να τους έχει μόνιμα στο στόχαστρό του…

Διαβάστε ακόμα:

Η τηλεθέαση χαμογελά στον Γιώργο Παπαδάκη