Τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου!

Δείσε όσα έγραψαν τα ξένα μέσα!

 Η αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε από την αποστολή της χώρας της στους αγώνες του Λονδίνου επειδή διακωμώδησε αφρικανούς μετανάστες και εξέφρασε την στήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα, στη σελίδα της στο twitter.» Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό»

Δείτε πως σχολίασαν την είδηση τα ξένα μέσα:

Skynews: «Η Ελλάδα έστειλε σπίτι της μια από τις αθλήτριες της ολυμπιακής ομάδας, για σχόλιο της σε κοινωνικό δίκτυο, ως ρατσίστρια.

Washington Post: «Η Ελλάδα έθεσε εκτός της αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων την αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου για ένα σχόλιο της στο twitter που διακωμωδούσε Αφρικανούς μετανάστες και εξέφραζε την υποστήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα.»

Reuters: «Η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε από την αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω ρατσιστικής ανάρτησης στο twitter.»

Guardian: «Ένα τιτίβισμα έφερε αποβολή! Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή απέβαλλε την άλτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου εξαετίας του ρατσιστικού σχολίου στο Twitter, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.»

BBC: «Αποβλήθηκε από τους Αγώνες για «ρατσιστικό τιτίβισμα». Το σχόλιό της στο twitter θεωρήθηκε ρατσιστικό. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ήταν αντίθετη στο εν λόγω σχόλιο που χλεύαζε Αφρικανούς μεταναστών και την υποστήριξη στο ακροδεξιό κόμμα που είναι ενάντια στο Ολυμπιακό πνεύμα.»

Τimes: «Η Ελλάδα αποβάλλει αθλήτρια έπειτα από ρατσιστικά tweets. H αθλήτρια χλεύασε Αφρικανούς μετανάστες εκφράζοντας την υποστήριξη σε ακροδεξιά κόμμα.»

Τelegraph: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή απέβαλλε την αθλήτρια για τα ρατσιστικά και προσβλητικά σχόλια στο Twitter. Έγινε η πρώτη αθλήτρια σε αυτούς τους Αγώνες που αποβάλλεται για το συγκεκριμένο λόγο. Η Βρετανική Ολυμπιακή εκπρόσωπος Ντάριλ Σέιμπελ είπε πως κανένα από τα 542 μέλη της ομάδας της Βρετανίας δεν είχε κυρώσεις ή να δόθηκαν επίσημες προειδοποιήσεις για τυχόν τοποθετήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»

US Today: «Αθλήτρια εκδιώχθηκε από τους Ολυμπιακούς λόγω ενός σχολίου στο twitter.Οι Ολυμπιακοί του twitter μόλις άρχισαν και η Παπαχρήστου είναι το πρώτο θύμα. Η ΔΟΕ έχει αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το τι μπορεί να πουν οι αθλητές στα social media. Αυτή είναι η πρώτη περίπτωση ενός αθλητή που αποβάλλεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.»

Δείτε βίντεο με τα σχόλια:

Διαβάστε ακόμη:

Xαμός στο twitter! Τι θέση πήραν οι επώνυμοι μετά τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου!

ατσιστικό tweet της.

Πανικός στο twitter και στα social media μετά τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου.. Στο twitter ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από απλό κόσμο αλλά και από επώνυμους που πήραν θέση. Κάποιοι το αντιμέτωπισαν με χιούμορ όπως , ο Δρυμούσης, » Τελικά η Παπαχρήστου μπορεί να ισχυριστεί ότι την «έφαγαν» τα κουνούπια κυριολεκτικά , ένω κάποιοι άλλοι άντέδρασαν  για το συμβάν, όπως ο Κωνσταντίνος Χριστοφόυρου που τόνισε, » Στην Ελλάδα της υποκρισίας, του στρουθοκαμηλισμού, του δήθεν, της συντήρησης , της υπερβολής και της κακομοιριάς και του ρατσισμού…»

Πιο σκληρός ήταν ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραμέρος που αναφέρει :»Είσαστε σοβαροί ρε; Καταστρέφετε ένα κοριτσάκι επειδή έγραψε μια βλακεία στο twitter; Ποιοι; Αυτοί με το μαύρο εκατομμύριο;»

Πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν στο twitter τους » Αν το tweet της Παπαχρήστου το έλεγε ως ανεκδοτάκι ο Λαζόπουλος ή οι Ράδιο Αρβύλα θα γέλαγαν όλοι..» όπως έγραψε χαρακτηριστικά και ο Στάθης Παπούλιας!

Δείτε τα tweet:



Δημιουργήθηκε κιόλας σελίδα στήριξης της Παπαχρήστου στο Facebook

Διαβάστε ακόμη:

Πλήρωσε ακριβά το ρατσιστικό tweet η Βούλα Παπαχρήστου – Τέθηκε εκτός της Ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων