Τα συγκλονιστικά λόγια της Νατέλα, μητέρας του δολοφονημένου Άλεξ

Ποιο μακάβριο μυστικό κρύβει το νεκροταφείο στο χωριό Ραψομανίκη; Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από το Φως στο Τούνελ!

Σοκάρει η περιγραφή για το πώς δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια!

Η μητέρα του άτυχου μαθητή βρέθηκε στο νεκροταφείο του χωριού Ραψομανίκη έξω απ’ τη Βέροια και μίλησε για άγνωστες λεπτομέρειες για το χώρο αυτό. Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε την περιπέτεια και το μπαλάκι των ευθυνών από Αστυνομία, σε Εισαγγελέα, σε Μητρόπολη και σε Δήμο, για την άδεια εκταφής και την έρευνα μέσω DNA.

Πριν περίπου τέσσερα χρόνια, ο εκταφέας Μερκούριος Κυνηγός προετοίμαζε μία ταφή στοχωριό Ραψομανίκη Ημαθίας,που βρίσκεται πολύ κοντά στη Βέροια. Στο σημείο όπου έσκαβε περίπου μισό μέτρο κάτω από την επιφάνεια, ανακάλυψε το σκελετό ενός νεαρού ατόμου χωρίς ρούχα και φέρετρο. Όπως είπε στην ρεπόρτερ της εκπομπής που βρέθηκε στον τόπο, ενημέρωσε τον εκκλησιαστικό επίτροπο, αλλά όχι την Αστυνομία. Αμέσως μετά έθαψε τα οστά σε άλλο σημείο του νεκροταφείου, βάζοντας μάλιστα ένα σημάδι. Η ρεπόρτερ της εκπομπής επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αστυνομία και ο μάρτυρας κλήθηκε για κατάθεση.

Στο σημείο βρέθηκε και η μητέρα του άτυχου παιδιού Νατέλα με το σύζυγο της. Μετά από μαραθώνιο επαφών με φορείς, έγινε δεκτό το αίτημα της για εκταφή και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος. Η μητέρα περιμένει με αγωνία να γίνει η εκταφή και εξέταση DNΑ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα οστά ανήκουν στον Άλεξ.

Την ίδια περίοδο που βρέθηκαν τα οστά στο χωριό Ραψομανίκη, η τραγική μάνα ψάχνοντας στο διαδίκτυο οποιαδήποτε πληροφορία που θα την οδηγούσε στη λύση του μυστηρίου, ανακάλυψε ένα ανώνυμο σχόλιο σε ιστοσελίδα του εξωτερικού. Το σχόλιο έλεγε ότι το σώμα του Άλεξ βρισκόταν θαμμένο στο ίδιο νεκροταφείο. Η Νατέλα δεν μπόρεσε τότε να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα.

//www.youtube.com/embed/J10cDT945IM

Μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ» περιέγραψε πως τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία του γιου της, εξακολουθούν να της συμπεριφέρονται προκλητικά από τότε που επέστρεψαν στη Βέροια. Δεν χάνει στιγμή την ελπίδα της και δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει να ψάχνει και δεν θα ηρεμήσει, μέχρι να μάθει που βρίσκεται θαμμένος ο γιος της.

//www.youtube.com/embed/YyMxxg4l69g

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρει η περιγραφή για το πώς δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια!