Τα πήραν …όλα Θέμος και Ράδιο Αρβύλα

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τις βραδινές εκπομπές;

Πιστοί στο εβδομαδιαίο πλέον ραντεβού τους, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στις οθόνες μας το βράδυ της Δευτέρας, με τον Θέμο Αναστασιάδη να ακολουθεί με Όλα Τρέλλα. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Νίκος Χατζηνικολάου έδιναν τον δικό τους αγώνα ενημέρωσης, αλλά και τη μάχη για την τηλεθέαση. Τι έδειξαν οι μετρήσεις τις Nielsen στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής εβδομάδας;

Σαρωτικοί ήταν στο πέρασμά τους οι Ράδιο Αρβύλα που έπιασαν κορυφή με ποσοστό 32,1% στο σύνολο και 36,6% στο δυναμικό κοινό. Στα ψηλά και η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη που σημείωσε 25,9% στο σύνολο και 30% στις ηλικίες 15-44. Τα δύο προγράμματα όχι μόνο δεν «απειλήθηκαν» τις ώρες προβολής τους από τους ανταγωνιστές, αλλά διατήρησαν πολύ μεγάλη διαφορά στην απόσταση που τους χώριζε.

Οι δύο ενημερωτικές εκπομπές του MEGA και του STAR έδωσαν τη δική τους μάχη επικράτησης, με το τελικό αποτέλεσμα να μοιράζεται σχεδόν ισόποσα. Στο 15,2% έφτασε η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο σύνολο, με την Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη να συγκεντρώνει ποσοστό 14,7%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης