Τα παιδικά χρόνια του πρωταγωνιστή της Asi – Oι προσευχές της μητέρας του!

"Με την αδερφή μου είμαστε πιο πολύ σαν μητέρα με γιό"

Πέρσι ήταν ο Σαββάς στην πετυχημένη σειρά του Mega «Έρωτας και τιμωρία» και φέτος είναι ο Ντεμίρ στη σειρά του Αντ1 «Asi», η οποία σιγά – σιγά ολοκληρώνει τον κύκλο της. Ο ωραίος Τούρκος πρωταγωνιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ! Ο Murat Yıldırım έχει αποκτήσει στη χώρα μας χιλίαδες θαυμάστριες που θέλουν να μαθαίνουν συνέχεια νέα του!

«“Η ιστορία ξεκινά από το Mardin. Η μητέρα μου ήταν 16 χρόνων όταν παντρεύτηκε τον πατέρα μου με συνοικέσιο. Ο πατέρας μου ήταν φιλόλογος αλλά λόγω κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων δίδασκε σε δημοτικό σχολείο. Μετά τον μετέθεσαν από το Mardin στο Ικόνιο, όπου ακολούθησε όλη οικογένεια και έζησαν εκεί για 25 χρόνια. Κάπου σε αυτό το διάστημα γεννήθηκα και εγώ. Εχώ δύο αδερφές. Η μικρότερη σπουδάζει. Η μεγαλύτερη αδερφή μου είναι περισσότερο σαν δεύτερη μητέρα μου. Όταν σπούδαζα στην Κωνσταντινούπολη μακριά από τη μητέρα μου ήταν πάντα στο πλευρό μου. Είναι μόνο τρία χρόνια μεγαλύτερή μου αλλά πραγματικά είναι ένας πολύ ώριμος άνθρωπος. Είμαστε περισσότερο σαν μητέρα και γιος παρά σαν αδέρφια”.

«Η μητέρα μου, μου έμαθε να επιχειρηματολογώ,η οποία πάντα το έκανε αυτό . Ακόμα και στα λάθη της. Είχε για όλα ένα επιχείρημα και ήξερε πολύ καλά πως να κερδίσει τον αντίπαλό της. Από τον πατέρα μου έμαθα να είμαι καλός άνθρωπος. Κι αν αυτός που στέκεται δίπλα σου δεν το βλέπει σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα το εκτιμήσει”.

“Στο σχολείο ήμασταν πέντε φίλοι. Δεν αποχωριστήκαμε ποτέ. Ακόμη και τώρα που έχουμε μεγαλώσει κρατάμε επικοινωνία. Πήγα στο γυμνάσιο Baraj. Ήταν από εκείνα τα σχολεία όπου οι δάσκαλοι άγχωναν τους μαθητές. Δεν υπήρχε μέρα χωρίς κάποιο είδος φιλονικίας με μαχαίρι. Η μητέρα του προσευχόταν κάθε πρωί πριν φύγω και πάντα μου έλεγε να γυρίσω σπίτι πριν νυχτώσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή είναι η ΝΕΑ τουρκική σειρά του MEGA!

NEA τουρκική σειρά – Ποιά κανάλια δίνουν μάχη για να την αποκτήσουν;

Όταν ο Σουλεϊμάν και η Σιλά ήταν παντρεμένοι!