Τα «Κλεμμένα Όνειρα» έβαλαν γκολ στην τηλεθέαση

Δείτε την τηλεθέαση της prime time ζώνης

Μητέρα και γιος ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο χθεσινό διπλό επεισόδιο και τα «Κλεμμένα Όνειρα» λίγο πριν το τέλος της σεζόν κερδίζουν και πάλι τους τηλεθεατές που περιμένουν να δουν με αγωνία τη λήξη αυτού του δράματος. Πως τα πήγε χθες έχοντας απέναντι το Μουντιάλ;

Ο αγώνας Ελβετίας – Γαλλίας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες τηλεθεατές συγκέντρωσε το 12,7% της τηλεθέασης από τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που είδαν ΝΕΡΙΤ. Αντιθέτως τα «Κλεμμένα Όνειρα» άγγιξαν ακόμα και το 36,4% λίγο πριν το τέλος (23:00-23:15), κρατώντας το ενδιαφέρον του 32,9% των τηλεθεατών. Οι «Απίθανοι», μία από τις πιο σύνθετες ταινίες κινουμένων σχεδίων που γυρίστηκε ποτέ από τα στούντιο της Pixar είχε και εκείνη ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους συγκεντρώνοντας ποσοστό 10,8%, ενώ το τουρκικά Karadayii και Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής είδαν αντιστοίχως το 11,6% και 9,6%. 

Στο δυναμικό κοινό τα πράγματα δεν αλλάζουν σημαντικά, ωστόσο το κοινό φαίνεται να προτίμησε τους ευχάριστους «Απίθανους» δίνοντάς τους ποσοστό 16,2%. Τα «Κλεμμένα Όνειρα» έφτασαν το 25,7% και ο αγώνας του Μουντιάλ 10,7%.

Λία Παππά

Δείτε εδώ αναλυτικά τους πίνακες της τηλεθεάσης