Τα Fitness Trends της νέας χρονιάς! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει…

Αν ένας από τους στόχους που έθεσες για τη νέα χρονιά είναι η γυμναστική, αυτό το θέμα θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει...

Όπως στη μόδα λοιπόν, έτσι και στη γυμναστική υπάρχουν τάσεις. Δες τα πιο hot fitness trends για το 2012 και αποφάσισε…

Το Αμερικανικό Κολέγιο των Sports Medicine έκανε μια έρευνα για να βρει τη λίστα με τα 20 trends της γυμναστικής που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. 2,620 επαγγελματίες του fitness από όλον τον κόσμο επέλεξαν και σου παρουσιάζουν τους τρόπους εξάσκησης που θα «φορεθούν» περισσότερο… Εμείς επιλέξαμε τα 10 καλύτερα για την γυναίκα και σου τα παρουσιάζουμε!

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟ 2012

10. Bootcamp
Όχι δεν πρόκειται για διαγωνισμό σε κάποιο talent show! Το Bootcamp είναι η… κατασκήνωση του fitness. Θυμάσαι που πήγαινες μικρή κατασκήνωση; Ε, λοιπόν η νέα τάση στη γυμναστική είναι κάτι σαν εκείνη την καλοκαιρινή σου συνήθεια. Δηλώνεις συμμετοχή σε κάποιο bootcamp και μια ομάδα γυμναστών σε βάζει σε πρόγραμμα για 1 ή 2 εβδομάδες σε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις. Συνήθως ένα τέτοιο πρόγραμμα περιλαμβάνει καρδιαγγειακή άσκηση, πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ευλυγισίας και γυμναστική τόσο μέσα, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

9. Εξωτερικές δραστηριότητες
Είναι απλό: επιστροφή στη φύση! Jogging, τρέξιμο, αλλά και πιο περίπλοκες ασκήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Μην ξεχνάς άλλωστε πως στη χώρα μας το καλοκαίρι κρατάει πολύ. Αλλά και τις μέρες που κάνει κρύο, δεν έχεις παρά να φορέσεις ζεστά και άνετα ρούχα και να βγεις… Το καλύτερο με τις εξωτερικές δραστηριότητες είναι πως δεν βαριέσαι, χαλαρώνεις και ξεκουράζεις το μυαλό σου. Χαρίζεις στο σώμα σου ενέργεια και πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεσαι καν πως κάνεις γυμναστική.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE