Τα δίδυμα των Branjelina πάσχουν από σύνδρομο Down;

Δείτε βίντεο με φωτογραφίες των Branjelina με τα δίδυμα.

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού Star ισχυρίζεται ότι τα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν με φυσιολογικό τρόπο πριν από δύο χρόνια η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, ο Knox Leon και η Vivienne Marcheline πάσχουν από σύνδρομο Down.

Το ρεπορτάζ έχει τίτλο »Όλη η αλήθεια για τα δίδυμα» και αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι »κρύβει» τα μωρά από τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους. Επίσης δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί το ζευγάρι δεν εμφανίζει τα δίδυμα, τόσο συχνά όσο τα υπόλοιπα παιδιά τους.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται σε κάποιο περιοδικό ότι τα παιδιά τους έχουν σύνδρομο Down αφού πρώτο το είχε γράψει το περιοδικό National Enquirer τον περασμένο Μάϊο. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Knox Leon και η Vivienne Marcheline πάσχουν από το σύνδρομο Down.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε συνεργασία του εντύπου με κάποιους γιατρούς που τράβηξαν τα μωρά φωτογραφίες, τις οποίες και ανέλυσαν. Σύμφωνα με τα συμπεράσματά τους, τα μικρά έχουν την όψη που έχουν τα άρρωστα παιδιά και κυρίως αυτά που πάσχουν από σύνδρομο Down.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού:

Το περιοδικό Star στηρίζεται και στην μαρτυρία μιας πρώην νταντάς στο σπίτι των Branjelina, η οποία αναφέρει ότι τα μικρά δυσκολεύονται πολύ να συγκεντρωθούν και να πιάσουν διάφορα αντικείμενα με τα χέρια τους. »Η νταντά των Brangie τα λέει όλα. Όλη η αλήθεια για το δράμα των παιδιών» λένε οι υπότιτλοι του εξωφύλλου.

Δείτε το βίντεο: