Τα δάκρυα των δύο φαρσέρ για την αυτοκτονία της νοσοκόμας – Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η παρουσιάστρια!

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανέλαβε την υπόθεση μετά το τραγικό τέλος που είχε η φάρσα με την Ελισάβετ και τον Κάρολο που αναζητούσαν την Κέιτ Μίντλετον.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκληθεί παγκοσμίως εναντίον του ραδιοφωνικού σταθμού του Σίδνεϊ 2Day και των παρουσιαστών του Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν, εξαιτίας της φερόμενης ως αυτοκτονία της νοσηλεύτριας, -η οποία απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα των Αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών προς το νοσοκομείο όπου βρισκόταν η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον- οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου.

«Το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν ήταν μητέρα. Έχω σκεφτεί εκείνη τη στιγμή ένα εκατομμύριο φορές. Θέλω να πάω στους συγγενείς της, να τους αγκαλιάσω και να τους ζητήσω συγγνώμη. Ελπίζω να είναι καλά. Πραγματικά το ελπίζω.», λέει με δάκρια στα μάτια η Μελ Κρέιγκ.

Και οι δύο παρουσιαστές έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ παρακολουθούνται από ειδικούς ψυχολόγους. Η Κρέιγκ, μάλιστα,  βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Η Σκοτλαντ Γιαρντ βρίσκεται σε επικοινωνία με την αστυνομία της Αυστραλίας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της 46χρονης νοσοκόμας αναμένεται να ξεκινήσει επισήμως από σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Παγκόσμια κατακραυγή για τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς μετά το θάνατο της νοσοκόμας

Αυτοκτόνησε η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας από Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που παρίσταναν την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Κάρολο!

H φάρσα του αιώνα! Η Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Κέιτ και…