Τα «χαστούκια» του Κώστα Κόκλα για τη νέα σεζόν!

Διαβάστε περισσότερα

Θα τρώει απανωτά χαστούκια στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί. Ο Μάρκος Βασιλιάς θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα,

Χαστούκι νο1. Το ένα χαστούκι που θα φάει θα είναι απ’ την μέχρι τώρα δοτική και γενναιόδωρη μαζί του,Ευγενία.Μπορεί να τον έκανε διευθυντή της εταιρείας της,να του έδωσε μέχρι και βίλα να μείνει με την οικογένειά του και να ανέβασε τρελά το βιοτικό του επίπεδο,θα του το ρίξει όμως το χαστούκι, μια και θα της περιέλθει ότι έκανε δεσμό με την Χριστίνα παρά τον όρο που’ χει αποδεχτεί ότι δεν πρέπει να ‘χει τέτοιον με άτομο της εταιρείας…

Η Ευγενία θα ζητήσει στη Χριστίνα να αποχωρήσει από την ομάδα και εκείνος που θα πονέσει απ’το χαστούκι, θα απειλήσει να αποχωρήσει απ’ την εταιρεία και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Χαστούκι νο2. Το άλλο χαστούκι που θα σκάσει μέσα στα μούτρα του θα είναι από την Γιούλη που θα τον διεκδικήσει ερωτικά. Την ένιωθε οικογένειά του,την έφερε κοντά του όσο λίγους ανθρώπους, αλλά άλλο σε βλέπω σαν αδελφή μου και άλλο με διεκδικείς ερωτικά! Η Χριστίνα που είναι η μόνη που θέλει και αγαπει! Η Γιούλη θα απαιτήσει απ’αυτόν να ξεκαθαρίσει το τοπίο και δη με πιεστικό τρόπο και αυτό θα τον κάνει…κουρέλι τον Μάρκο, που την είχε συνηθίσει αλλιώς.

Χαστούκι νο3. Μα χαστούκι κι από την γυναίκα που αγαπάει;
Ναι, ναι, αφού εκείνη θα αποφασίσει να είναι μεν μαζί του και δη χωρίς να κρύβονται, αλλά απ’ την άλλη θα τον ενημερώσει πως για το καλό το δικό του και το δικό της θα αποχωρήσει απ’ την εταιρεία! Αυτό θα τον τσούξει ιδιαίτερα μια και έχει συνηθίσει να την έχει στήριγμα και αρωγό του και ξέρει ότι χωρίς αυτήν δύσκολα θα τα βγάλει πέρα. Θα προσπαθήσει να το ανατρέψει το «σκηνικό» εκείνη θα επιμείνει και θα τον πονέσει και αυτή η επιμονή της. Μα τελικά θα τη δεχτεί…

Χαστούκι νο4. Άλλο ένα γερό και αρκούντως τσουχτερό… χαστούκι που θα φάει ο Μάρκος στο νέο κύκλο της σειράς θα έρθει από τον Στέφανο,τον οποίο δεν έχουμε δει ακόμα, ο καλός, Παναγιώτης Πετράκης! Αυτός, που’ναι εγκληματική φύση και έρχεται να γκρεμίσει την εταιρεία και τον ίδιο τον Μάρκο, θα του παίξει καλό θέατρο, θα τον πείσει να τον πάρει κοντά του, σαν σύμβουλό του κι έτσι θα καταφέρει να τουσιγοπριονήσει τον «θρόνο» αλλά και να του δημιουργήσει τρελά προβλήματα.

Το αληθινό χαστούκι που «τρώει» ο Κώστας Κόκλας που ακόμα δεν έχει πληρωθεί, όχι μόνο αυτός άλλα όλη η ομάδα. Το θέμα είναι μην του γυρίσει ανάποδα και δώσει αυτόςχαστούκι γερό με την αποχώρησή του απ’ την σειρά,αν δεν λυθεί τοσκηνικό!

ΠΗΓΗ: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς να πληρωθούν οι Βασιλιάδες, γύρισαν τρέιλερ!

Κι όμως! Οι «Βασιλιάδες» έχουν γύρισμα…!