Τα απεγνωσμένα τηλεφωνήματα της Amy στον γιατρό Drew Pinsky

Διαβάστε: Γιατί η Amy Winehouse αναζητούσε με κάθε τρόπο τον διάσημο γιατρό της Αμερικής;

Ο γιατρός Drew Pinsky φιλοξενούμενος των Kevin Ryder and Gene «Bean» Baxter στον ραδιοφωνικό σταθμό  KROQ L.A., είπε πως η Amy του τηλεφώνούσε τις τελευταίες εβδομάδες αναζητώντας απεγνωσμένα θεραπεία για τον εθισμό της στο αλκοόλ.

«Είτε το πιστεύετε είτε όχι προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί μου», είπε ο Drew Pinsky εξηγώντας ότι δεν ενημερώθηκε για τις προσπάθειες της τραγουδίστριας να τον βρει στο τηλέφωνο, παρά μόνο μετά το θάνατό της! «Θα μπορούσαμε να την είχαμε πάρει από εδώ και να την είχαμε μεταφέρει σε κάποιο μέρος που πραγματικά θα της έκανε καλό», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε ο γιατρός αν ο θάνατος της Amy θα μπορούσε να αποτελέσει προειδοποίηση για τους εξαρτημένους από διάφορες ουσίες, ο ίδιος ήταν απαισιόδοξος. «Αυτή είναι η τρέλα του εθισμού, η άρνηση της εξάρτησης λειτουργεί πάντα υπέρ του εθισμού», είπε.

O Dr. Drew είναι τηλεοπτική προσωπικότητα στην Αμερική, γνωστός για τις εκπομπές του -ιατρικού περιεχομένου- στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Το μοντέλο Janice Dickinson υποστηρίζει επίσης, ότι η Amy Winehouse είχε επικοινωνήσει μαζί της, μιλώντας της για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να απεξαρτηθεί. »Η Amy προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου μερικές εβδομάδες πριν, ήθελε να αποτοξινωθεί», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο: