Συνελήφθη ηθοποιός των «Power Rangers» για την δολοφονία φίλου του!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Ricardo Medina Jr. συνελήφθη επειδή κάρφωσε με σπαθί τον συγκάτοικο του. Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει τότε το TMZ.com ανάμεσα τους ξέσπασε καβγάς και στη συνέχεια ο Medina υποχώρησε πηγαίνοντας στο δωμάτιο του με την κοπέλα του, αλλά ο Joshua Sutter όπως ήταν το όνομα του συγκατοίκου του, εισέβαλε στο δωμάτιο και τότε ο Medina τον κάρφωσε στην κοιλιά με ένα σπαθί.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία και περίμενε τους αστυνομικούς. Ο Sutter μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του και ο Medina συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. Στη συνέχεια, όμως, δήλωσε πως ήταν αυτοάμυνα και τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος.

Με νέο του δημοσίευμα, το TMZ.com αναφέρει πως ο Medina συνελήφθη ξανά και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος για φυλάκιση, καθώς πλέον κατηγορείται κι επίσημα για τον φόνο του συγκατοίκου του. Εάν τελικά καταδικαστεί, τότε είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, να “φάει” 26 χρόνια φυλακή.

Ο Ricardo Medina έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην παιδική σειρά «Rower Rangers Wild Force» το 2002 όπου ήταν ο κόκκινος Rower Ranger, ενώ αργότερα υποδύθηκε τον Dekker στο»Power Rangers Samurai» και εμφανίστηκε στις σειρές «Στην Εντατική» και «CSI: Miami».