Συναγερμός στην ενημέρωση του Mega

Το κανάλι “ψάχνει”την ανάκαμψη..

Το κανάλι της Μεσογείων επιθυμεί να βγει στην αντεπίθεση και να κερδίσει το χαμένο έδαφος της περσινής χρονιάς, Στον τομέα της ψυχαγωγίας καθώς φαίνεται, έχουν γίνει κινήσεις με σκοπό την ανάκαμψη, στον ενημερωτικό τομέα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Tα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τόσο των ενημερωτικών εκπομπών, όσο και του του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega τη χρονιά που πέρασε, δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη και την ερχόμενη σεζόν.

O Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, πρέπει να βρει τα συστατικά, που θα ξαναφέρουν το κανάλι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Ωστόσο, μετά τη θαρραλέα κίνηση της κ. Όλγας Τρέμη να παραιτηθεί από το τιμόνι του δελτίου του σταθμού, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά μερίδιο ευθύνης… τίποτα δεν έχει αλλάξει και η αβεβαιότητα για την επόμενη σεζόν τόσο των δημοσιογράφων όσο και των τεχνικών του σταθμού παραμένει ίδια.

Οι μέτοχοι του καναλιού,δείχνουν να εμπιστεύονται τον κ.Χρήστο Παναγιωτόπουλο. ωστόσο, πολλές είναι οι φορές που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για την πορεία του ενημερωτικού τομέα και του έχουν κάνει σαφές. ότι πρέπει να υπάρξουν γρήγορα αλλαγές και σωστές επιλογές, αφού δε θέλουν να χάσουν και την ερχόμενη σεζόν.

Την ίδια ώρα σε εκκρεμότητα που πρέπει να λυθεί άμεσα είναι και η αντικατάσταση της Όλγας Τρέμη στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

“Κυπριακή εισβολή”στα κεντρικά δελτία των καναλιών