Συναγερμός στην αστυνομία! Έστειλαν φακέλους με σφαίρες στον Γιάννη Πρετεντέρη και στον Γιώργο Προβόπουλο

- Επι ποδός η αντιτρομοκρατική από τους απειλητικούς φακέλους στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και στον γνωστό δημοσιογράφο - Ο φάκελος στο όνομα του Γ. Προβόπουλου και περιείχε δύο σφαίρες και ένα απειλητικό σημείωμα

– Για σοβαρή υπόθεση κάνουν λόγο στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που εξέτασαν το σημείωμα
– Την ευθύνη για τις αποστολές των επιστολών ανέλαβε η οργάνωση «Λαϊκοί Τιμωροί»

Δυο φάκελοι με περιεχόμενο σφαίρες, και παραλήπτες έναν δημοσιογράφο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, σήμαναν κόκκινο συναγερμό στην αντιτρομοκρατική.

Τα ειδικά μηχανήματα “σκάναραν” την αλληλογραφία του κ. Προβόπουλου και ο φάκελος θεωρήθηκε ύποπτος από την πρώτη στιγμή καθώς οι σφαίρες των 7,62 χιλιοστών ήταν ευδιάκριτες. Ο ίδιος φάκελος έφτασε και στο γραφείο του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα της Ελλάδος δεν άνοιξαν τον φάκελο. Ενημέρωσαν την αντιτρομοκρατική και ο φάκελος οδηγήθηκε στα εργαστήρια για να εντοπιστούν πιθανά αποτυπώματα και ίχνη DNA του αποστολέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον φάκελο υπήρχε και μια επιστολή μιας σελίδας μεγέθους Α4 όπου υπάρχουν απειλές και αναφορές τόσο στην οικονομική κατάσταση της χώρας, όσο και στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Δείτε περισσότερα στο NEWSIT!