Συγκλονίζουν τα λόγια της Κύπριας μάνας των διδύμων!

Βίντεο: "Οι προσευχές του κόσμου με στηρίζουν"!

Η ζωή τους σταμάτησε πριν προλάβουν να την χαρούν. Οι δίδυμοι Χρήστος και Μίλτος Χριστοφόρου μπήκαν στην μαύρη λίστα των θυμάτων της φονικής έκρηξης στην Κύπρο, που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, σκορπώντας θρήνο και οργή στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τραγική φιγούρα η μητέρα των δύο παλικαριών, η οποία έχασε και τα δυο της παιδιά μαζί, έτσι όπως τα είχε φέρει κάποτε στη ζωή. 

Τις γιορτινές αυτές μέρες, συγκλονίζουν τα λόγια της Πόπης Χριστοφόρου σε συνέντυξη που έδωσε στην «Πρωινή Μελέτη», μιλώντας για τους δικούς της «αγγέλους», την τιμωρία που περιμένει, την συμπαράσταση που έχει από τον κόσμο…

«Η δικαιοσύνη είναι για μένα πεπερασμένη από τη στιγμή που χάσαμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εκείνο που πρέπει να γίνει είναι μια παραδειγματική τιμωρία γι' αυτούς που μένουν για να μην ξαναπέσουμε στο ίδιο παράπτωμα. Γιατί αυτή τη στιγμή κατηγορούνται για ανθρωποκτονία. Δεν γίνεται να κατηγορείσαι για ανθρωποκτονία και να μην τιμωρείσαι! Ο Μίλτος και ο Χρήστος είναι παιδιά όλων και εγώ έγινα μάνα όλων των παιδιών, των ορφανών που έμειναν πίσω. Από την πρώτη στιγμή απόθεσα όλο μου τον πόνο στην Παναγία, γιατί και αυτή είδε τον γιο της πάνω στο σταυρό. Πόσο μάλλον εγώ, που είδα και τα δύο μου παιδιά πάνω στο σταυρό. Όμως η αγάπη του κόσμου και οι προσευχές του με στηρίζουν πάρα πολύ, σε πολύ μεγάλο βαθμο», δηλώνει με πόνο και αξιοπρέπεια.

Δείτε το βίντεο: