Συγκλονίζει το ριάλιτι με τις τέσσερις γυναίκες σε αναπηρικό καροτσάκι

Διαβάστε την ιστορία τους!

Ένα νέο -σοκαριστικό για πολλούς- ριάλιτι έρχεται να μιλήσει ανοιχτά για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και τα εμπόδια στην καριέρα τους. Τέσσερις πολύ ιδιαίτερες γυναίκες σπάνε τα ταμπού και αντιμετωπίζουν τη ζωή με χαμόγελο και αισιοδοξία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση!

 Γεμάτες αυτοπεποίθηση,  οι τέσσερις γυναίκες έμειναν ανάπηρες μετά από τροχαία δυστυχήματα ή ασθένειες και έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της νέας τους πραγματικότητας. Οι ίδιες δηλώνουν πως δέχτηκαν να πάρουν μέρος για να σπάσουν τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, καθώς -όπως διαπίστωσαν- η αναπηρία τους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Ποιές είναι

Η 36χρονη Angela Rockwood (χωρισμένη)  ήταν ηθοποιός («The Fast and the Furious»). Το 2001 έμεινε παράλυτη μετά από ένα σοβαρό  αυτοκινητικό ατύχημα. «Είμαι τετραπληγική και χρειάζομαι περισσότερη βοήθεια από τις άλλες κοπέλες. Χρειάζομαι κάποιον να με πλένει και να με καθαρίζει… Αυτή είναι η πραγματικότητά μου και είναι σημαντικό αυτό το σόου να την αναδείξει», σχολίασε στη New York Post.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θα εγκατέλειπαν μετά από ένα τέτοιο ατύχημα. Αλλά και οι τέσσερις επιλέξαμε το θρίαμβο και όχι την τραγωδία», λέει ηTiphany Adams, μοντέλο 28 ετών.

Η 42χρονη Auti Angel ήταν μια επιτυχημένη χορεύτρια hip-hop, που καθηλώθηκε στο αναπηρικό καροτσάκι μετά από ατύχημα το 1992 και έχασε την ευκαιρία να υπογράψει συμβόλαιο με γυναικείο λάτιν συγκρότημα.

Την τετράδα των «Push Girls» συμπληρώνει η 32χρονη Mia Schaikewitz, πρώην κολυμβήτρια, που δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια της, εξαιτίας μιας σπάνιας μορφής εγκεφαλικής αιμορραγίας όταν ήταν 15 χρονών.