Συγκλονίζει ο Σταύρος Μαυρίδης: «Είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα, την έξοδο από την ίδια τη ζωή»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού που ο κόσμος αγάπησε μέσα από τη σειρά «Εγκλήματα» στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η οικονομική κρίση, η ανεργία και η μετάβαση από μία επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του έφεραν τον ηθοποιό σε οριακό σημείο. Ο Σταύρος Μαυρίδης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του Φώτη στη σειρά «Εγκλήματα» εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μετά το θέατρο «Αλίκη» που κάψαν οι κουκουλοφόροι, αρχίζει μια αντίστοφη μέτρηση για εμένα, όπου χάνω το σουπερμάρκετ, χάνω το θέατρο Αλίκη και αρχίζει μία μακροσκελής περίοδος όπου χάνω το έδαφος κάτω από τα πόδια μου και μένω άνεργος για ενάμιση χρόνο.

Νιώθεις να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ξαφνικά όταν λες «σε παρακαλώ, ένα τσιγάρο έχεις;», χάνεις την αξιοπρέπεια. Στο αδελφό, στον φίλο, στον συγγενή «Έχεις τρία ευρώ να περάσω σε παρακαλώ τη μέρα μου;». Ή να λες «θέλω μια τυρόπιτα να πάρω» και να μην έχεις, γιατί δεν έχεις μία να περάσεις το μήνα. Όλη αυτή η κατάσταση, με οδήγησε σε μία… Ξέρεις, κάθεσαι, κοιτάς το ταβάνι, περνάει η μέρα, ξημερώνει, έρχεται το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, νυχτώνει, βραδιάζει και είσαι με έναν συνεχή εφιάλτη.

Θυμός, κατάθλιψη, είχα περίεργα φαντάσματα να με κυνηγάνε. Δεν χάνεις μόνο την αξιοπρέπεια, χάνεις όλο σου το είναι, γιατί σας είπα στην αρχή ότι πέρασα μία περίοδο ξεγνοιασιάς. Αυτό που δεν υπάρχει σήμερα. Όλη η Ελλάδα το περνάει και είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα. Την έξοδο από την ίδια τη ζωή.»

Δείτε όσα είπε για τις δύσκολες στιγμές του και τα πρόσωπα που του στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές:
https://www.youtube.com/embed/yhcUEyoXuro

https://www.youtube.com/embed/Amkps5T09RE

https://www.youtube.com/embed/QM2bPXHmCj4