Συγκλονίζει μάρτυρας του τροχαίου στην Αθηνών – Λαμίας: «Έφευγαν κομμάτια από τα λάστιχα της Porsche»

Μάρτυρας του τροχαίου μιλά για τα όσα είδε τις μοιραίες στιγμές που κόστισαν τη ζωή σε τέσσερα άτομα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Tatiana Live, ο οδηγός του τροχαίου στην Αθηνών – Λαμίας που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα, παραμονή της Καθαράς Δευτέρας έδωσε λεπτομέρειες για το ατύχημα όπως το είδε εκείνος. Ο οδηγός περνά δευτερόλεπτα μετά το συγκλονιστικό δυστύχημα και το αυτοκίνητο του φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε ολισθηρότητα από βροχή στο δρόμο, ενώ ότι άρχισαν να φεύγουν κομμάτια από τα λάστιχα της Porsche.

[dfp_ads id=236982]

«Ο δρόμος δεν ήταν καθόλου βρεγμένος. Αν έπεφτε καμία σταγονίτσα στο δρόμο πολύ ελάχιστα. Δεν ήταν βρεγμένος ο δρόμος, δεν είναι από ολισθηρότητα για αυτό παρεμβαίνω. Το αυτοκίνητο με προσπέρασε. Ήμουν στη μεσαία λωρίδα. Με προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Με ταρακούνησε. Εγώ πήγαινα με 100χλμ/ώρα περίπου. Και αμέσως μπροστά μου και φεύγει από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας που ήταν και πήγαινε ευθεία μια χαρά ο άνθρωπος, σφαίρα όμως.

Ξαφνικά αρχίζουν να φεύγουν κομμάτια από τα λάστιχα του. Για αυτό έφυγε το αυτοκίνητο. Η εθνική οδός είχε απάνω κομμάτια, εγώ για να τα αποφύγω έστριψα λίγο να να αποφύγω τα κομμάτια που έφυγαν. Δηλαδή από λάστιχο την έπαθε ο άνθρωπος, και έχασε τον έλεγχο, φρενάρισε, κάπνιζαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου πάνω στην άσφαλτο από το φρενάρισμα και μετά καρφώθηκε το αυτοκίνητο. Και τα κομμάτια έμειναν πάνω στην άσφαλτο. Απορώ πως η Τροχαία δεν τα είδε» αναφέρει ως προσωπική του εκτίμηση μάρτυρας στην εκπομπή Tatiana Live.