Συγκλονίζει μάρτυρας – κλειδί για το θρίλερ του Αγρινίου: «Τον κυνήγησαν με το τζιπ και τράβηξαν όπλο…»

Τα όσα περιέγραψε στο «Τούνελ» στενός φίλος του άτυχου Δημήτρη Τσινιά, είναι σοκαριστικά.

Μετά από μήνες αδιάκοπης και μεθοδικής έρευνας, η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε ντοκουμέντα που δεν είχαν μέχρι σήμερα δει το φως της δημοσιότητας, στο θρίλερ του Αγρινίου. Φίλοι του άτυχου Δημήτρη Τσινιά 20 χρόνων, αποκάλυψαν όλα όσα τους εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος, πριν χάσει τη ζωή του στο στημένο «τροχαίο»…

Διαβάστε περισσότερα εδώ για την υπόθεση

[dfp_ads id=236982]

Ο μάρτυρας – «κλειδί» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής από το σημείο όπου ο άτυχος νέος δέχτηκε τη βίαιη επίθεση από μέλη της ομάδας των «σκληρών», που εκμεταλλεύονταν τη φίλη του.
«Ο Δημήτρης μου είχε μιλήσει γι’ αυτό το περιστατικό. Μου είπε πως τον κυνήγησαν δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα μαύρο τζιπ. Ο ένας από αυτούς κατέβηκε και τον απείλησε με όπλο. Κάποια στιγμή τον τράβηξε από τον ώμο. Ο Δημήτρης τον χτύπησε και διέκρινε πως είχε ένα τατουάζ στο χέρι σε στυλ μανίκι. Μετά του ξέφυγε τρέχοντας. Ανησύχησα και τον ρώτησα τι σκοπεύει να κάνει γιατί αυτό που του συνέβη ήταν σοβαρό. Δεν ήταν απλά ένας καυγάς, τον είχαν απειλήσει με όπλο. Εκείνος τότε μου απάντησε πως δεν σκόπευε να κάνει κάτι , γιατί πίστευε πως το θέμα είχε τελειώσει».
Ο μάρτυρας μετά το θάνατο του φίλου του, πήγε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του. Από αυτά που είδε και έμαθε, κατάλαβε πως δεν επρόκειτο για τροχαίο. Τότε αποφάσισε να ψάξει να βρει την κοπέλα που ο Δημήτρης προστάτευε, στην προσπάθεια του να μάθει τι συνέβη πραγματικά.
«Θυμήθηκα πως ο Δημήτρης μου είχε μιλήσει για εκείνη. Ήταν καλό παιδί και τη βοηθούσε, όλους τους βοηθούσε. Όταν κατάφερα να τη βρω στην αρχή δεν μου έλεγε τίποτα. Την πίεσα και ξέσπασε σε κλάματα. Τότε μου αποκάλυψε ότι αυτοί που κυνηγούσαν τον φίλο μου είναι αδίστακτοι και καλό θα ήταν να μην μπλέξει κανένας μαζί τους. Μου είπε ακόμα πως κυκλοφορούσαν με ένα μαύρο τζιπ. Πιστεύω πλέον πως κινήθηκαν εναντίον του επειδή ο Δημήτρης τη βοηθούσε να ξεφύγει από αυτούς. »
Ο μάρτυρας τόνισε ακόμα πως ο φίλος του λάμβανε συχνά μηνύματα και κλήσεις από αγνώστους. Μια φορά του είχαν κλείσει ραντεβού σε έναν τόπο και όταν ο Δημήτρης πήγε στο σημείο, είχαν φύγει.
«Όταν ρώτησα τη συγκεκριμένη κοπέλα αν αυτά τα άτομα την ξαναπλησίασαν μετά το θάνατο του Δημήτρη, μου απάντησε αρνητικά. Πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με μια συμμορία» κατέληξε ο μάρτυρας.