Συγκλονίζει η Παπαβασιλείου: «Την κοπανάει κάτω κι αρχίζει να…»

«Αρχικά δεν θυμόταν το περιστατικό γιατί είχε υποστεί σοκ.»

Πριν από λίγο καιρό η Ειρήνη η αδελφή της Έλενας Παπαβασιλείου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή «Γυναίκες» στο Epsilon μίλησε ανοιχτά για το bullying που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία. Για το γεγονός αυτό, αλλά και πως το βίωσαν από την πλευρά τους ως οικογένεια μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου σήμερα στο «MEGA με ΜΙΑ».

«Η αδελφή μου σε πάρα πολύ μικρή ηλικία 7 -8 ετών. Και ήταν ένα «σαμιαμίδι» τότε, ήταν πολύ αδύνατη, ήταν άρρωστη εκείνη και δε βγήκε στο προαύλιο να παίξει, ζήτησε να μείνει στην τάξη γιατί αισθανόταν κρυωμένη και έρχονται δύο μεγαλύτερα παιδιά και αρχίζουν να την πειράζουν. Αυτά τα δύο παιδιά πείραζαν όλο το σχολείο, φερόντουσαν άσχημα. Εκείνη την ημέρα ήταν η σειρά της αδελφή μου.

Αρχίζει και της λέει ένας «θες να με παντρευτείς; θες να γίνουμε ζευγάρι;». Τώρα η αδελφή μου τι να του πει 7 – 8 χρονών μωρό. Του λέει «άσε με ήσυχη, όχι».
Και αρχίζει να τη βρίζει και να της λέει «τι είπες μωρή που θα μου πεις εμένα όχι» κι άλλα πολύ «ωραία». Την κοπανάει κάτω και αρχίζει γομάρι ολόκληρο γιατί ήταν πολύ ανεπτυγμένο να κλωτσάει και να χοροπηδάει πάνω στην σπονδυλική της στήλη, μαζί με το άλλο παιδί. Δύο μεγάλα αγόρια σε ένα εφτάχρονο παιδάκι τρυφερό. Η αδελφή μου ούτε που καταλάβαινε τι της συνέβαινε. Μετά έπρεπε να πάει νοσοκομείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται αυτεπάγγελτα η μήνυση. Η αδελφή μου δεν ήθελε να μιλάει για το περιστατικό. Αρχικά δεν θυμόταν το περιστατικό γιατί είχε υποστεί σοκ.

Το σχολείο το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει είναι να αποβάλει αυτά τα παιδιά. Το σχολείο δεν έκανε τίποτα με αυτά τα παιδιά. Τα έβαλε με τους γονείς μου γιατί λέει «γιατί το κάνατε θέμα». Που δεν το κάναν καν οι γονείς μου θέμα. Έλεγαν να μη το μάθουν, αντί να καλέσουν οι ίδιοι τους αρμόδιους για να μην υπάρξει άλλο παρόμοιο περιστατικό. Όταν αφήνουν οι γονείς τα παιδιά τους στο σχολείο πρέπει να αισθάνονται ότι υπάρχει ασφάλεια. Πρέπει το σχολείο να τα προσέχει. Δεν πρέπει να μένουν πουθενά και ποτέ αφύλακτα και θα πρέπει φυσικά τα παιδιά με ανάλογη συμπεριφορά να αποβάλλονται.»