Συγκλονίζει η αφήγηση ενός θύματος του “Δράκου”! «Με χτυπάει, με πετάει ανάσκελα κάτω και…»

Όλα όσα εξομολογήθηκε στην Tatiana Live!

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε μια κοπέλα, θύμα κι αυτή του “Δράκου”, που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες. Περιέγραψε στην εκπομπή τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του και πραγματικά η αφήγησή της συγκλονίζει.

«Πήγαινα στη δουλειά μου, πέρναγα όπως κάθε μέρα από τη διάβαση για να βγω από Χαλάνδρι να πάω Καποδιστρίου, γιατί εκεί κοντά δουλεύω. Πάντα πηγαίνω από την αριστερή μεριά της διάβασης και ανεβαίνω την ανηφορίτσα και από τη δεξιά κατέβαινε από τη σκάλα ένας άντρας. Ένιωθα το βλέμμα του, με το πλάι του ματιού μου να με κοιτάει κι εκείνος λοξά. Αλλά δεν έδωσα σημασία, ούτε με πείραξε, ούτε με ενόχλησε. Συνέχισα το δρόμο μου και λίγο πριν τελειώσει η διάβαση ενώ είχε λογικά απομακρυνθεί και πήγαινε από αντίθετη κατεύθυνση προς τα πίσω, ένιωσα να έρχεται και να με ακινητοποιεί κάποιος από πίσω, να μου πιάνει τα χέρια και το σώμα μου το είχε κοκαλώσει. Αιφνιδιάστηκα, τρόμαξα και άρχισα να φωνάζω βοήθεια.

Προσπαθώ να γυρίσω, να παλέψω, να ξεφύγω, να ουρλιάζω. Να μη με ακούει κανένας. Με χτυπάει, με γυρνάει ανάσκελα τούμπα, με πετάει ανάσκελα κάτω, πέφτει πάνω μου και με την παλάμη του, κλείνει μύτη, στόμα και να με πιέζει προς τα κάτω, ενώ με το άλλο του χέρι να ψάχνει κάπου χαμηλά στο παντελόνι και να με πιέζει. Καταλαβαίνετε. Εγώ να νιώθω ότι θα σκάσω, να βγάζω ρόγχο, να μην μπορώ να αναπνεύσω και να μην ξέρω από τι θα πεθάνω. Από έλλειψη αναπνοής ή από βιασμό; Προσπαθώντας να κουνάω το κεφάλι μου να απελευθερωθώ. Δεν τα κατάφερνα από μόνη μου, το έκανε μόνος του προφανώς για να ξεκουμπώσει, δεν ξέρω, και εκείνη  την ώρα ουρλιάζω, έρχεται ο άντρας μου, ουρλιάζω με όση δύναμη είχα και εκείνη την ώρα ευτυχώς σηκώνεται από πάνω μου και εξαφανίζεται. Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό».