Συγκλονισμένη η Μυρτώ Αλικάκη από το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν την ρώτησαν για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού.

Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «Αναστασία»  και στην συνέχεια είχαν συνεργαστεί στον «Απόντα». Συγκλονισμένη η Μυρτώ Αλικάκη από το θανατο του Μηνά Χατζησάββα ήρθε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Πρωινό» όταν τη ρώτησαν για το θάνατο του.

«Είχαμε δουλέψει και στον «Απόντα» μαζί, νομίζω ότι δεν ξαναδουλέψαμε μαζί. Κοίταξε αυτό το θέμα … θέλω να σου πω κάτι . Λυπάμαι πάρα πολύ για το θάνατο του Μηνά, παρ' όλα αυτά είναι κάτι που δεν θα ήθελα να το εκθέσω και να το πολυσυζητήσουμε. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος στα αλήθεια, δεν το λέω επειδή έφυγε. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι κρίμα αν θυμόμαστε τους ανθρώπους μόνο όταν χάνονται και να μην τους θυμόμαστε όταν είναι εν ζωή και να μην τους τιμούμε.

Ο Μηνάς ήταν ένας πάρα πολύ σπουδαίος ηθοποιός ο οποίος δούλευε ανελλιπώς, ο οποίος έχει ερμηνεύσει απίστευτους ρόλους και νομίζω ότι στο χώρο μας και στη δουλειά μας τον αγαπάνε όλοι. Αυτό. Δεν θα ήθελα να επεκταθούμε περισσότερο. Ελπίζω αν δείξετε κατανόηση.

Το ξέρω ότι δεν μπορούσες να μη με ρωτήσεις. Απλώς αντιπαθώ την ιδέα ότι ξαφνικά και εγώ πρέπει να μιλάω για αυτό το πράγμα, που είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, οπότε αφού έτσι κι αλλιώς θα ερχόμουν να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα, για τη ζωή που συνεχίζεται.»