Συγκινεί ο Παύλος Κοντογιαννίδης για τον Παντελίδη: «Σαν χθες γελάγαμε στην εκπομπή του Σπύρου, όταν σου είπα…»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ηθοποιού στον τραγουδιστή!

Με ένα μήνυμα του στο Facebook ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποχαιρέτησε τον Παντελή Παντελίδη και συγκίνησε με τα λόγια του που βγαίνουν από ψυχής. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πρόσφατα στην εκπομπή «Στην υγεία μας βρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Παντελής Παντελίδης: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του αδικοχαμένου τραγουδιστή στην εκπομπή του Παπαδόπουλου!

«Βρε Παντελή αγόρι μου σαν χτές γελάγαμε στην εκπομπή του Σπύρου,που όταν σου είπα να βγούμε φωτογραφία έβαλες τα γέλια με το παμπάλαιο μικρό κινητό μου και μου είπες ρε Παύλο εσύ θα βγείς μαζί μου;. εγώ θα βγώ μαζί σου και σου είπα θέλω να κάνω έκπληξη στην κόρη μου,θα της την στείλω να χαρεί!!!Σήμερα είμαστε και γω και αυτή πολύ λυπημένοι με τον άδικο χαμό μου σου,-απίστευτο-! Βιάστηκες Ποντιόπουλο να φύγεις από την γειτονιά του Στέλιου, που με περηφάνια μου είπες ότι τα σπίτια σας ήταν δίπλα δίπλα στην Νέα Ιωνία!!!Πήγες να τον συναντήσεις γρήγορα παληκάρι μου!!!Η αγάπη μας θα είναι πάντα μαζί σας!!!» γράφει ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Παντελής Παντελίδης: Υπόνοιες ότι “κόλλησε” το γκάζι – Τι ζήτησε η ασφαλιστική εταιρεία
 

 

Βρε Παντελή αγόρι μου σαν χτές γελάγαμε στην εκπομπή του Σπύρου,που όταν σου είπα να βγούμε φωτογραφία έβαλες τα γέλια μ…

Δημοσιεύτηκε από Pavlos Kontogiannidis στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016