Super…βραδιά απόψε στην TV

Το φινάλε της "Ζωής της Άλλης" θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ωστόσο η αποψινή βραδιά τα έχει όλα...

18:00 Πειρασμός – ΑΝΤ1

Επεισόδιο: 69 Η Μπιχτέρ προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της, πως ο Μπεχλούλ ήρθε πιο κοντά με τη Νιχάλ για να την εκδικηθεί. Στην πραγματικότητα όμως, ο Μπεχλούλ είναι αποφασισμένος να μείνει μακριά από τη Μπιχτέρ. Η αθωότητα της Νιχάλ αποτελεί το πιο ασφαλές καταφύγιο, αυτήν τη στιγμή για αυτόν. Η Μπιχτέρ δημιουργεί τρομερή ένταση στο σπίτι, ξεκινώντας από την απόλυση της Τζεμιλέ και συγκρούεται άσχημα με τον Μπεχλούλ. Ενώ για να επιδεινώσει την κατάσταση, καλεί πίσω στο σπίτι τον Μπεσίρ. Όλες οι ελπίδες της Μπιχτέρ σβήνουν, όσο πυκνώνουν γύρω της οι ενδείξεις ότι η σχέση του Μπεχλούλ και της Νιχάλ παίρνει σάρκα και οστά. Ως ύστατη λύση, καταφεύγει στο τελευταίο πρόσωπο, από το οποίο περίμενε βοήθεια: τη μητέρα της.

19:10 Κλεμμένα Όνειρα – MEGA

22:00 Superman: Η επιστροφή – STAR

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο Σούπερμαν εγκατέλειψε τη Γη για να αναζητήσει την πατρίδα του, τον πλανήτη Κρύπτον. Όμως, το ταξίδι του έχει απογοητευτική κατάληξη: τώρα πια ο Κρύπτον είναι ένας πλανήτης κατεστραμμένος, χωρίς ίχνη ζωής και τα ερείπια, που δεσπόζουν στην επιφάνειά του, μαρτυρούν το οριστικό τέλος του.

Η επιστροφή του στη Γη είναι γεμάτη απρόοπτες εξελίξεις. Η παλιά του αγάπη, η Λόις Λέιν, είναι αρραβωνιασμένη με τον Ρίτσαρντ Χουάιτ, φίλο του αφεντικού της, και μητέρα ενός αγοριού ενώ παράλληλα το μέλλον του πλανήτη απειλείται από την… φιλοδοξία του ψυχοπαθούς Λεξ Λούθορ. Ο τελευταίος, που οι προηγούμενες προσπάθειές του να καταστρέψει την Καλιφόρνια είχαν «πέσει στο κενό», χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Σούπερμαν, ορκισμένος να πάρει την εκδίκησή του, έχει ήδη θέσει τις βάσεις για την εφαρμογή του επόμενου σχεδίου του. Αυτή τη φορά ο Λούθορ σκοπεύει να… δημιουργήσει μια καινούρια ήπειρο! Βέβαια μια τέτοια κίνηση προϋποθέτει τον καταποντισμό των παλιών ηπείρων και τον αναπόφευκτο θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο Σούπερμαν είναι αποφασισμένος να τον σταματήσει. Μόνο που δεν γνωρίζει πως η νέα αυτή γη έχει ως βασικό συστατικό της τους κρυστάλλους κρυπτονίτη, που ο Λούθορ είχε κλέψει από το Κάστρο της Λήθης και που αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα του Σούπερμαν, καθώς είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να τον εξοντώσει.

Θα καταφέρει άραγε ο μοναχικός υπερήρωας να νικήσει τον Λούθορ για μια ακόμη φορά και να κερδίσει την καρδιά της Λόις Λέιν; Και ποια είναι τελικά η σχέση του με τον γιο της αγαπημένης του;

23:15 Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο  - ΑΝΤ1

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η εκπομπή του «Βράδυ» εκπέμπουν συχνότατα… από τη συχνότητα του ΑΝΤ1! Η εκπομπή «Βράδυ» που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό, ήρθε στον ΑΝΤ1 περισσότερο fresh, αλλά και με τον Πέτρο Κωστόπουλο πιο τολμηρό, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο από ποτέ! Τώρα το γέλιο, η τρέλα και οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές βγαίνουν «Βράδυ» και κυκλοφορούν στο πλατό της εκπομπής, συλλαμβάνοντας τα πιο περιζήτητα πρόσωπα σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ!

Διαβάστε ακόμα:

Στα ύψη η τηλεθέαση της «Ζωής της Άλλης»