Στο νοσοκομείο από …ξυλοδαρμό η παρουσιάστρια

παρουσιάστρια

Δύσκολη νύχτα πέρασε τις προάλλες γνωστή παρουσιάστρια, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από βίαιο χτύπημα του συζύγου της.

Ήταν λίγο μετά τις 11 τη νύχτα, όταν ένα ακριβό αυτοκίνητο την άφησε μπροστά στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικού νοσοκομείου. Ο οδηγός, που ήταν και ο σύζυγος τη, δεν βγήκε από το αυτοκίνητο, αφού δεν ήθελε να «καρφωθεί». Άλλωστε η σύζυγος ήταν έξαλλη και φώναζε, οπότε δεν θα δυσκολεύονταν οι άνθρωποι του νοσοκομείου να καταλάβουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τον τραυματισμό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Σπυριδούλα Τριάντου στο ρεπορτάζ της στην εφημερίδα Freddo.

[dfp_ads id=236982]

Η όμορφη γυναίκα που έχει κάνει αρκετές δουλειές στο γυαλί, κρατούσε το κεφάλι της και ήταν πολύ φοβισμένη. «Έναν γιατρό θέλω, τώρα» φώναξε η παρουσιάστρια. Αν και δεν αιμορραγούσε, από τη φωνή της καταλάβεινες πως το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό. Η γυναίκα ξεκίνησε μια σειρά εξετάσεων και αφού ηρέμησε, άρχισε να τηλεφωνεί σε κοντινό της πρόσωπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τραυματίστηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε προς το μέρος της από τον σύζυγο της, καθώς αυτό ισχυρίστηκε η ίδια, μιλώντας στο τηλέφωνο.

Οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για 24 ώρες. όμως εκείνη, φοβούμενη μην την δουν και την αναγνωρίσουν ακόμη περισσότεροι, καθώς το πρωί θα είχε περισσότερο κόσμο, ζήτησε να υπογράψει για να αποχωρήσει. Έτσι κι έγινε. Ο άνδρας της την περίμενε απ’ έξω και μαζί επέστρεψαν στο σπίτι.

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι και μητέρα, έχει έναν δυναμικό χαρακτήρα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγος της επιτίθεται, αφού στο παρελθόν έχει υποστεί περισσότερα τραύματα που της έχουν αφήσει και σημάδια.