Στο δικαστήριο ο Γιώργος Παπαδάκης για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη

«Εμείς δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Θα σας δείξουμε ένα βίντεο με το ρολογάκι...»

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρεθούν σήμερα στα δικαστήρια για το επεισόδιο με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Καννέλη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής στις 7 Ιουνίου του 2012. Οι δύο δημοσιογράφοι έχουν κληθεί από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μας. Σήμερα έχουμε τη δίκη για το επεισόδιο που έγινε εδώ, όταν σε αυτή την εκπομπή ήταν καλεσμένοι: Κασιδιάρης, Λιάνα Καννελη, Ρένα Δούρου, Προκόπης Παυλόπουλος και είχαμε αυτό το χτύπημα από τον Κασιδιάρη στη Λιάνα. Έχουμε τη δίκη σήμερα, μπορεί και να χρειαστεί κάποια στιγμή να φύγω πιο νωρίς εγώ και η Ντόρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει το επίμαχο βίντεο, ως απάντηση σε όσους τον επικρίνουν ότι «έστησε» το σκηνικό της έντασης.

«Εμείς δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Θα σας δείξουμε ένα βίντεο με το ρολογάκι, που το είχαμε δείξει μονάχα εκείνες τις δύο πρώτες μέρες και δεν το ξαναπαίξαμε. Πολλά ακούστηκαν, ότι “στήθηκε” από εμάς αυτή η ιστορία. Αν δείτε στο ρολογάκι τι ώρα ήτανε, θα δείτε ότι είχαμε υπέρβαση χρόνου όταν έγινε το περιστατικό. Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ήταν στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα κι αγέλαστα. Δεν υπήρχε καθόλου ένταση και, μάλιστα, στα διαλλείματα υπήρχε και μια φιλική, ειρηνική ατμόσφαιρα».

//www.youtube.com/embed/c6-j5K2XTkM

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν ένας βιασμός δικός μου και του τηλεθεατή»
 
Τι αποκάλυψε η Ρένα Δούρου για το περιστατικό με τον Κασιδιάρη;