Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Μίλα»

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Κι ενώ μπαίνουμε σιγά-σιγά στη νέα χειμερινή τηλεοπτική σεζόν, η επιστροφή των εκπομπών στο πρόγραμμα των καναλιών φαίνεται πως αλλάζει τις ισορροπίες. Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας το STAR έριξε όλο το έμψυχο δυναμικό του στη μάχη της ψυχαγωγίας, αλλά και της ενημέρωσης. Εκπομπές και παρουσιαστές ξαναγύρισαν στην καθημερινότητά μας με ανανεωμένη και «δυνατή» θεματολογία.

Την Τετάρτη το απόγευμα, η Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο σχετικά με την ιστορία της κατηγορούμενης παπαδιάς και του άτυχου ιερέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από λίγες. Το ζευγάρι είχε μιλήσει πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή “Κυριακή στο χωριό” της ΕΤ3! Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον και η τηλεθέαση του «Μίλα» έφτασε στο 21,8% στο γενικό σύνολο και στο 20,5% στο νεανικό κοινό. Η εκπομπή βρέθηκε αρκετή ώρα πάνω και από το 25%.

Την ίδια ώρα, ο μεγάλος «αντίπαλος», «Το καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1 σημείωνε ποσοστό 19,7%, ενώ η εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη και η σειρά «Παιδική Χαρά» στο MEGA συγκέντρωναν 13,8% και 13,7% αντίστοιχα.

Στο 14,7% έφτασε η τηλεθέαση της «Μεσημεριανής Μελέτης» και στο 10,7% του «ΦΜ LIVE».

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή συγκέντρωσε το 12,3% του τηλεοπτικού κοινού, ενώ την βιντεοταινία «Έλα ν’ αγαπηθούμε ντάρλινγκ» στον ALPHA, παρακολούθησε το 19,8%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Βίντεο ντοκουμέντο του «Μίλα»: Τι δήλωναν ο άτυχος ιερέας και η κατηγορούμενη παπαδιά σε τηλεοπτική εκπομπή