«Στην εκπομπή της Μενεγάκη χασκογελάνε με βλακείες που λένε μεταξύ τους!»

«Δεν είναι ψυχαγωγία αυτό που κάνει. Δεν γελάω. Δεν διασκεδάζω. Χασμουριέμαι και βαριέμαι.»

Ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολοπουλος μίλησε στην εφημερίδα Freddo και στην Σάσα Σταμάτη και εξήγησε τους λόγους που τα «έχει βάλει» με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη.

Τι έχεις πάθει με την Κατερίνα Καινούργιου και της τα χώνεις συνέχεια;
Δεν μου αρέσει η εκπομπή που κάνει! Είναι κενή εκπομπή, δεν λέει τίποτα. Αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχει ρεπορτάζ, δεν έχει δύναμη. Επίσης, δεν μου αρέσει η εικόνα της, έτσι όπως ντύνεται δηλαδή. Είναι υπερβολική. Νομίζεις ότι έχει ετοιμαστεί όχι για να κάνει εκπομπή, αλλά για να βγει και να πάει σε ένα πάρτι στο Σεν Τροπέ και μάλιστα με …ρούχα φθηνά!

Και με την Ελένη Μενεγάκη τα έχεις βάλει.
Από τη στιγμή που έχει τέτοια τηλεοπτική δύναμη και είναι «νούμερο ένα» θα μπορούσε να κάνει πολύ καλό στο κοινό. Όμως δεν κάνει τίποτα! Απλώς τους κάνει από κουτούς πιο… κουτούς. Δεν τους προσφέρει κάτι. Εκτός από τον κινηματογράφο για τον οποίο συζητάνε, που είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι, τα υπόλοιπα δεν λένε απολύτως τίποτα. Χασκογελάνε με βλακείες που λένε μεταξύ τους. Δεν μπορείς αυτή την εποχή που όλα είναι τόσο επικίνδυνα και κρίσιμα να λες βλακείες και να δίνεις την εντύπωση ότι όλα είναι καλά ενώ δεν είναι. Δεν είναι ψυχαγωγία αυτό που κάνει. Δεν γελάω. Δεν διασκεδάζω. Χασμουριέμαι και βαριέμαι.