«Στη σχέση μου με τη Μαλβίνα δεν ήμουν ο μίστερ τέλειος»

Είναι οι ενοχές του επιζώντος.

Ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος, υπήρξε σύζυγος της Μαλβίνας Κάραλη και μιλά στο περιοδικό People και στη Ζέτα Καραγιάννη για το γεγονός πως τον συνδέουν ακόμα με εκείνη τόσα χρόνια μετά το θάνατο της κι ενώ είχαν πάρει διαζύγιο.

«Η δημοσιότητα φτιάχνει μύθους και ζευγάρια. Τη Μαλβίνα την αγάπησε πολύ ο κόσμος, τη θυμάται και φαίνεται πως εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη ζωή της.»

«Έχω πολλές ενοχές με τη Μαλβίνα. Έπρεπε να της έχω φερθεί καλύτερα» έχετε πει.

«Είναι οι ενοχές του επιζώντος. Σκέφτεσαι πως κάτι καλύτερο θα μπορούσες να είχες κάνει στη σχέση. Και ο «μίστερ τέλειος» να υπήρξες, που εγώ δεν ήμουν, οι ενοχές θα σε τρώνε ως το δικό σου τέλος. Μάλλον πληρώνεις το τίμημα λίγων χρόνων ζωής παραπάνω.»

Σας λείπει η Μαλβίνα;

«Μου λείπουν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν πριν από μένα. Και δεν είναι λίγα.»

Πολλές φορές κάποιοι λένε: «Αν είχε εκπομπή η Μαλβίνα τώρα, θα…». Πολλοί λείπουν, αλλά μία είναι η ουσία: Έχουν βρεθεί στην εποχή μας αντικαταστάτες για σημαντικά πρόσωπα που έχουν φύγει;

«Δεν γεννιούνται κάθε μέρα Σεφέρης, Ελύτης, Χατζιδάκις, Τσιτσάνης, Τσαρούχης, Χορν. Αλλά δεν στερέψαμε σε μεγάλες προσωπικότητες, έχουμε και κάποιους σπουδαίους τωρινούς ανάμεσά μας, που, αφού τους βρίσουμε κι αυτούς, όπως τους προηγούμενους, όταν πεθάνουν θα τους βάλουμε στο εικονοστάσι μας. Εδώ, για να ακούσεις καλή κουβέντα, πρέπει να πεθάνεις.»