Στάση εργασίας σήμερα για τους δημοσιογράφους

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, λόγω της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΣΗΕΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ «CARAVEL»

23 Ιανουαρίου 2012

Συνάδελφοι,

Συγκαλείται αύριο, Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 το πρωί στο ξενοδοχείο « DIVANI CARAVEL » (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΑ. Για το λόγο αυτό, για να συμμετάσχουν όλοι στη Γενική Συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο κήρυξε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι δημοσιογράφοι μέλη και μη μέλη,που εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ – σε εφημερίδες, στη δημόσια, δημοτική και ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, στο Κανάλι της Βουλής, το ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, το «ΑΠΕ-ΜΠΕ», τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης , το Δημόσιο και τα ΝΠΔΔ καθώς και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες ( portals & sites ).

Συνάδελφοι, η εργοδοσία με το πρόσχημα της κρίσης προσπαθεί να ξεθεμελιώσει κάθε εργατική κατάκτηση. Το δικαίωμα μας στην εργασία και τη δίκαιη αμοιβή της καταργείται. Μπροστά σε αυτή τη βαθιά αντεργατική εργοδοτική πρόκληση οι εργαζόμενοι αντιτάσσουν την ενότητα και την αγωνιστικότητά τους.

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τη Γενική Συνέλευση.

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τον αγώνα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε ακόμα:

Η «σκληρή» απάντηση των εργαζομένων του ALTER στην πρόταση για «κούρεμα»