Σταμάτης Κραουνάκης: ”Έχουμε μάχη. Είμαστε ανάμεσα σε σφαγές”

"Δε μπορούμε να συρόμαστε από κομματικά στάτους..."
Ο Σταμάτης Κραουνάκης , μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο, για την επιστροφή του με το έργο ¨Η αληθινή απολογία του Σωκράτη του Κώστα Βάρναλη, τις πολιτικές του απόψεις , τις αδυναμίες του και τα πάθη του.

Μιλάτε ανοιχτά για τις θέσεις και τις απόψεις σας , ασκώντας μεταξύ άλλων κριτική σε πολιτικούς. Νιώσατε ποτέ περιορισμένες τις ελευθερίες σας; «Κάποιες φορές συγκρατήθηκα. Όταν έπρεπε να σεβαστώ προσωπικά θέματα. Σιχαίνομαι να χρησιμοποιούμε προσωπικά θέματα του ¨΄εχθρού”για να τον χτυπήσουμε. Το θεωρώ τρομερή απρέπεια»

Πέρσι μου είπατε: “Δεν ανήκω πουθενά”.Συμπαθώ τον Τσίπρα ,αγαπώ το ΚΚΕ και πιστεύω ότι η ΑΝΤΑΡΣΙΑ είναι η πιο σοβαρή αριστερλη στάση”Άλλαξε κάτι από τότε;
Αυτό που προέχει τώρα είναι να ¨τουμπάρει “ η συνθήκη αυτής της απάθειας. Έχουμε μάχη. Είμαστε ανάμεσα σε σφαγές. Ουκρανία,Γάζα,Τουρκία. Περνάμε ασθένειες και επιδημίες. Δε μπορούμε να συρόμαστε από κομματικά στάτους. Υπάρχουν άνθρωποι σε όλα τα κόμματα της Αριστεράς που είναι η προσωπική μου παρέα οι φίλοι μου η καθημερινή μου κουβέντα. Σας βεβαιώ ότι δεν ανήκουν σε ένα και μόνο κόμμα.Έχω πια την ησυχία να ακούω και να τσακώνομαι ως πολιτισμένος καλλιτέχνης πάνω απ όλα.