Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι απαντάει για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της;

Διαβάστε περισσότερα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο ΣΤΑΡ για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της και το χειμώνα…» Από την στιγμή που μετακινείται και σε μεγαλύτερο στούντιο, έχω την αίσθηση ότι προφανώς θα συνεχιστεί. Θεωρώ ότι σε αυτή την σεζόν όλα είναι λίγο ρευστά.»

Για το αν θα είναι στο πρωινό του ΑΝΤ1, απάντησε: » Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει το χειμώνα, παρόλο που είμαστε τέλη Αυγούστου. Δεν νομίζω ότι έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση για το χειμώνα ή αν έχει ληφθεί δεν είμαι γνώστης αυτής.» Η παρουσιάστρια τόνισε, » Κάθε ζώνη που είναι ζωντανή, είναι καυτή ζώνη και ενδιαφέρει κάθε επαγγελματία. Τώρα γιατί να βάλω τον ευατό μου σε αυτή τη διαδικασία; Αν θα γίνει πρωινό και αν θα είμαι σ΄αυτό; Προσπαθώ να είμαι προσηλωμένη  σ΄αυτό που υπάρχει» 

Αβέβαιο είναι το μέλλον για την Σίσσυ Χρηστίδου, Ευγενία Μανωλίδου, Έλενα Παπαβασιλείου και Λάουρα Νάργες…

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το που επιστρέψει από τις διακοπές της θα συζητήσει με τον ΑΝΤ1, αν και δεν είναι  γνωστό αν θα παραμείνει στο κανάλι.  Η Ευγενία Μανωλίδου που το όνομα της ακούγεται ακόμα και για την παρουσίαση του Dancing, απάντησε » Η πρωινή ζώνη ή μια εκπομπή μεγάλη διάρκειας δεν θα μου ταίριαζε» 

Η Έλενα Παπαβασιλείου από την άλλη αποφεύγει να απαντήσει σε  όσα ακούγονται,  ότι θα αντικαταστήσει τη Λάουρα Νάργες στο «Όλα» . Η   Λάουρα δεν ξέρει αν τελικά θα βρεθεί στον καναπέ του «Μες στην Καλή Χαρά.»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Τσιμτσιλή: Εύχομαι να έχω δουλειά και να πληρώνομαι

Σ. Χρηστίδου: Το album των διακοπών της στη Λευκάδα!

 Η επικρατέστερη παρουσιάστρια για το Μες Στην Καλή Χαρά