Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση για την Άννα Καραμανλή και το φλουρί στην ΕΡΤ

Άννα Καραμανλή

«Ξεκαθαρίζουμε ότι η κυρία Καραμανλή δεν...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλη, μετά το ρεπορτάζ του Δήμου Βερύκιου για την κοπή της πίτας της ΕΡΤ, διευκρίνισε ποιο ακριβώς ήταν το δώρο που κέρδισε η βουλευτής Άννα Καραμανλή, αλλά και ότι η ίδια δεν πληρώνεται από την ΕΡΤ λόγω της βουλευτικής της ιδιότητας.

«Επειδή συζητήσαμε με τον Δήμο Βερύκιο τη χθεσινή κοπή της πίτας στην κρατική τηλεόραση και είπαμε ότι η κυρία Καραμανλή κέρδισε ένα δώρο και δημιουργήθηκαν εντυπώσεις και εμείς θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Διασταυρώσαμε το ρεπορτάζ και μιλήσαμε με τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτη Τσολιά. Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Χθες όντως έγινε η κοπή της πίτας στην ΕΡΤ. Δεν υπήρχε εξωτικό ταξίδι, Αυτό το δώρο ήταν πέρυσι. Υπήρχαν δύο τηλεοράσεις και δυο δωροεπιταγές σουπερμάρκετ των 150 και 100 ευρώ. Όντως η κυρία Καραμανλή κέρδισε τη μία τηλεόραση που ήταν ένα από τα 4 δώρα. Να εξηγήσουμε όμως τι συμβαίνει.

[dfp_ads id=236982]

Η κυρία Καραμανλή υπήρξε για πολλά χρόνια πολύ επιτυχημένη δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Όταν αποφάσισε να πολιτευτεί, παραιτήθηκε ως όφειλε και πλέον επειδή ανήκει σε μια κατάσταση εργαζομένων, δεν πληρώνεται, γιατί πληρώνεται με τον βουλευτικό μισθό της. Επομένως υπάρχει νόμος του κράτους που δίνει το δικαίωμα σε κάθε εργαζόμενο στο δημόσιο αν θελήσει να πολιτευτεί, να κρατήσει τη θέση του, να πολιτευτεί και όταν για κάποιο λόγο σταματήσει να ανήκει στη βουλή των 300 να μπορέσει να επιστρέψει στο επάγγελμα του.

Άρα ξεκαθαρίζουμε ότι η κυρία Καραμανλή δεν πληρώνεται από την κρατική τηλεόραση αλλά ανήκει σε μια λίστα εργαζομένων και επειδή η κλήρωση έγινε ηλεκτρονικά, για αυτό και βγήκε. Και προς τιμήν της, μια ώρα αφού έγινε η κλήρωση και προφανώς την ενημέρωσαν για το δώρο, επικοινώνησε η ίδια με το γραφείο τύπου της ΕΡΤ και τον κύριο Τσολιά και ζήτησε αυτή η τηλεόραση που κέρδισε να πάει στο Χαμόγελο του Παιδιού».