Στα ύψη η τηλεθέαση Λιάγκα-Σκορδά! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «παγιδεύει» την πρώτη ώρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Δείτε πώς διαμορφώνεται η τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη...

Καθημερινές ανατροπές φαίνεται πως επιφυλάσσει φέτος η μονομαχία των ψυχαγωγικών εκπομπών της πρωινής ζώνης. Οι αυξομοιώσεις στην τηλεθέαση της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι κάτι παραπάνω από θρίλερ. Μετά τα 25άρια που σημείωσαν τα «Καλημερούδια» τη Δευτέρα, η πτώση στους πίνακες της Nielsen την Τρίτη είναι το λιγότερο εντυπωσιακή.

Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας

Στο γενικό σύνολο τα «Καλημερούδια» συγκέντρωσαν την Τρίτη το 16,6% των τηλεθεατών και άφησαν για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά το 27,9%. Εκεί όμως που η διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων μοιάζει χαώδης, είναι στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή του Mega κατέγραψε μόλις 12,5%, με τον ΑΝΤ1 να εκτοξεύεται στο 30,6%!

Ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, μεταξύ 10:00 – 11:00 μπαίνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να τα φέρει όλα τούμπα. Στο πρώτο ημίωρο το Happy Day βρέθηκε στο δυναμικό κοινό πάνω και από τις δύο εκπομπές, ενώ άφησε την Ντορέττα σε μονοψήφια τηλεθέαση για μία ώρα. Εντυπωσιακά είναι τα ποσοστά που άγγιξε η πρωινή παρέα του Alpha χθες, από τις 9 έως τις 10. Η εκπομπή έφτασε στο 36,1%!

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων