Στα ύψη η τηλεθέαση για τη «Ζωή της Άλλης»!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Λίγο πριν το τέλος, το σίριαλ που …έσπασε τα ταμία για τρεις σεζόν, έπιασε κορυφή για ένα ακόμα βράδυ, εκτοπίζοντας τους αντιπάλους τους από τον τηλεοπτικό χάρτη. Ένα τέταρτο πριν την έναρξη του επεισοδίου το MEGA σημείωνε 31,6%. Στο πρώτο τέταρτο προβολής του σίριαλ, 21:15 – 21:29, η Nielsen κατέγραφε τηλεθέαση 47,7%. Στο διάστημα 21:30 – 21:44 το ποσοστό ανέβηκε στο 51,6%, για να εκτοξευθεί στο 58,7% το τελευταίο τέταρτο. Η σειρά ολοκληρώθηκε με γενικό μέσο όρο τηλεθέασης 52,7%!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Απόψε στις 21:00 θα δούμε το μεγάλο -ανατρεπτικό υπόσχεται το MEGA- φινάλε της σειράς. Στο χθεσινό επεισόδιο η Ξένια παγίδευσε την Ελπίδα στο νοσοκομείο, αλλά τελικά η αστυνομία κατάφερε να την συλλάβει και να την οδηγήσει στη φυλακή. Η οικογένεια της Ελπίδας της ετοιμάζει ένα πάρτι γενεθλίων – έκπληξη, στο ίδρυμα στο Ναύπλιο.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Ο Αλέξης ικετεύει τη Στέλλα να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και τελικά την πείθει. Η Κάτια αποφασίζει να φύγει με τον Πέτρο και προτείνει στην Ελπίδα να τους ακολουθήσει. Στο μεταξύ, η Ξένια έχει απομείνει μόνη και αισθάνεται παγιδευμένη από παντού. Αποφασίζει να έχει μια τελευταία αναμέτρηση με την Ελπίδα, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για όσα της συμβαίνουν…

Διαβάστε ακόμα:

Ποιό πιστεύετε ότι θα είναι το τέλος στη «Ζωή της Άλλης»;

Μήπως το MEGA έχει ήδη μαρτυρήσει το φινάλε από τη «Ζωή της Άλλης»;

ΔΕΙΤΕ πως τέλειωσε η «Ζωή της Άλλης» στο Μεξικό!

Τι συνέβη λίγο πριν το τέλος;

Τον πυροβόλησε μέσα στη μέση του δρόμου!