Στα ύψη η τηλεθέαση για Λιάγκα-Σκορδά – Παγιώνεται η διαφορά με την Ντορέττα

Πώς εξελίσσεται η μάχη για τα δύο αντίπαλα πρωινά;

Το πρωί της Πέμπτης βρήκε Mega και ΑΝΤ1 στα χαρακώματα για μια ακόμα μέρα. Οι δύο διαφορετικές προτάσεις ψυχαγωγίας έδωσαν τη μάχη τους, με το αποτέλεσμα να μην διαφοροποιείται σημαντικά από αυτό της Τετάρτης.

Η τηλεθέαση των πρωινών τη Δευτέρα

Η τηλεθέαση των πρωινών την Τρίτη

Η τηλεθέαση των πρωινών την Τετάρτη

Μια πολύ μικρή ανάσα πήρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου την Πέμπτη, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να γεφυρώσει την απόσταση που τη χωρίζει από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Τα «Καλημερούδια» σημείωσαν στο γενικό σύνολο 18% και άφησαν αρκετό χώρο για το «Πρωινό» που σκαρφάλωσε στο 27,1%.

Στο δυναμικό κοινό, η μικρή άνοδος της Ντορέττας δεν ξεπέρασε το 15,8%, τη στιγμή που ο Γιώργος με την Φαίη …ατένιζαν από ψηλά με 29,1%. Μάλιστα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 έφτασε μετά τις 11:00, την ωρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, στο 38,5%!

Για τις ενημερωτικές εκπομπές που παίζουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απέναντι από την ψυχαγωγία, τα μαντάτα δεν είναι ιδιαίτερα καλά, καθώς φαίνεται να έχουν παγιδευτεί για τα καλά στα μονοψήφια. Συγκεκριμένα, οι μετρητές κατέγραψαν: Τώρα 8,8% – Live U 7,8% – Πρωινή Ενημέρωση Alpha 5,9%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης εδώ

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων