Στ. Μαλέλης: Η εξομολόγηση του στην Τατιάνα: “Πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα τάσεις αυτοκτονίας”

" Η κατάθλιψη πολεμιέται"

 Για τη σοβαρή του μάχη με την κατάθλιψη και πώς έφτασε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star μίλησε στην Τατιάνα για το “τέρας”, τις κρίσεις πανικού που είχε και τις τάσεις αυτοκτονίας.

Ο παντοδύναμος δημοσιογράφος και ψυχή του Star αποκάλυψε ότι πίσω από τη μάσκα του πετυχημένου και δυνατού κρύβεται ένας άνθρωπος που κλεινόταν σε ένα δωμάτιο και έκλαιγε προσπαθώντας να ελέγξει το πρόβλημά του.

To πρώτο διάστημα δεν ήθελε να πάει σε ειδικό για να μην γίνει γνωστό και προσπαθούσε να διαβάσει μόνος του βιβλία και να καταλάβει τι του συμβαίνει. Ωστόσο αυτό τον μπέρδεψε περισσότερο και γι’αυτό συνιστά την βοήθεια των ειδικών.

Η ανάγκη του να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της κατάθλιψης τον έσπρωξε να γράψει και το νέο του βιβλίο. «Η κατάθλιψη πολεμιέται», αυτό το μήνυμα θέλω να δώσω στον κόσμο αναφέρει.

Δείτε όσα είπε…

Διαβάστε ακόμα

Μ.Δημητρακόπουλος στο “Μίλα”: Η ζωή του δικηγόρου και του δικαστή είναι συνεχώς σε κίνδυνο

Η συγκίνηση της Τατιάνας στην εκπομπή για τον θάνατο του Π. Σπύρου

«Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, για το αν νιώθω Έλληνας ή Αλβανός. Είμαι και τα δύο»!Οργισμένη απάντηση του σκηνοθέτη για τα γεγονότα στο «Χυτήριο»!

Πυροβόλησαν 14χρονη στο κεφάλι επειδή πήγαινε στο σχολείο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μ. Ιωαννίδου στο Μίλα για το τροχαίο

Κινηματογραφική ληστεία στο ΜΙΛΑ