Σουρεαλισμός: Ο Μπογδάνος αποχαιρέτησε για καλοκαίρι και 5 λεπτά μετά καλησπέρισε σε νέα εκπομπή!

Πρωτοφανές τηλεοπτικό σκηνικό! Δείτε το βίντεο!

Επιστρατεύοντας όλο το υποκριτικό του ταλέντο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποχαιρέτησε για καλοκαίρι τους τηλεθεατές, με τον ιδιαίτερο τρόπο του. Ο αποχαιρετισμός αυτός όμως, αφορούσε μόνο τους τηλεθεατές της εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 6» και όχι τους τηλεθεατές του «ΣΚΑΪ Επικαιρότητα» που ακολούθησε. Τι εννοούμε;

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, ο δημοσιογράφος παρέδωσε τη σκυτάλη της παρουσίασης για τον μήνα Αύγουστο στην Έλενα Παπαδημητρίου και τον Νίκο Υποφάντη και αποχαιρέτησε το κοινό με το τραγούδι «Κρουαζιέρα θα σε πάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολούθησαν 6 λεπτά διαφημίσεις και αμέσως μετά οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν έναν τηλεοπτικό σουρεαλισμό. Ξεκίνησε η εκπομπή «ΣΚΑΪ Επικαιρότητα» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο!

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε κανονικά, σαν να μην είχε προηγηθεί το προ μερικών λεπτών φινάλε του και λίγο αργότερα εξήγησε: «Πριν από λίγο σας ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι ως «ΣΚΑΪ στις 6″, πλην όμως, οι συντελεστές αυτής της εκπομπής έχουν ακόμα να διεκπεραιώσουν μια ώρα έκτακτης επικαιρότητας. Είμαστε έτσι κι αλλιώς στο κανάλι του Φαλήρου ο ένας έτοιμος να αναπληρώσει τον άλλο, να βοηθήσει το σύστημα να λειτουργεί».