Σούλη Σαμπάχ: «Οι γιατροί είπαν ότι δεν έχω ελπίδα, ο Θεός με γύρισε πίσω»

«Ήμουν σε καταστολή 15 ημέρες και δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα»

Η μεγαλη περιπέτεια υγείας που πέρασε την ανάγκασε να μείνει για πολύ μεγάλο διάστημα μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την «επιστροφή από το θάνατο», όπως η ίδια την έχει ονομάσει, μιλάει για όλα. «Οι γιατροί είπαν στους φίλους μου: «Πηγαίνετε τη στο σπίτι της να πεθάνει ήρεμη. Δεν υπάρχει ελπίδα». Και ο Θεός με γύρισε πίσω».

Ωστόσο πρόσφατα, εντελώς αναπάντεχα, βρέθηκε πάλι στο νοσοκομείο. Αιτία αυτή τη φορά είναι η χρόνια πάθηση που έχει, την οποία με μεγάλη υπομονή και θάρρος αντιμετωπίζει. «Κουράστηκα με τα θέματα υγείας. όμως, δε το βάζω κάτω. Θα το παλέψω και πάλι» λέει στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα.

«Γύρισα από το θάνατο. Έπεσα, έσπασα το ισχίο μου και από το χτύπημα στο κεφάλι έπαθα κάτι σα διάσειση. Με είχαν ξεγράψει. Ήμουν σε καταστολή 15 ημέρες και δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Μιλούσα μέσα στον ύπνο μου ενώ είχα ανοιχτά μάτια και όποιον έβλεπα νόμιζα ότι είναι ο Νικολαΐδης. Του φώναζα. Την τελευταία ημέρα, λοιπόν ζήτησε να με πάρουν από το νοσοκομείο για να πεθάνω ήρεμη στο σπίτι. Και επιστρέφοντας εκεί επανήλθα.» αναφέρει η ηθοποιός.

Τώρα τα χρήματα φτάνουν για την επιβίωση σας;
Ούτε κατά διάνοια! Έχω εδώ και 20 χρόνια μια κοπέλα για τις δουλειές. Τώρα, λόγω των οικονομικών, τη φέρνω λίγες ώρες. Εκείνη ανησυχεί με την κατάσταση μας. Της λέω κάθε τόσο: «Μην ανησυχείς. Ο Θεός μας αγαπάει εμάς»

Το θάνατο τον φοβάστε;
Νομίζω ότι δε θα καταλάβω τίποτα. Και τα δυο αδέλφια μου πέθαναν χωρίς να καταλάβουν τίποτα, από ανακοπή. Έτσι θέλω να φύγω κι εγώ…